Οι GOD DETHRONED υπογράφουν με την Atomic Fire Records.

You are currently viewing Οι GOD DETHRONED υπογράφουν με την Atomic Fire Records.

Πάνω στην ώρα για την 30η επέτειο του ντεμπούτου τους, οι Ολλανδοί Blackened Death Metallers GOD DETHRONED είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους. Αφού αναδύθηκαν στην Extreme Metal σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και απέκτησαν διεθνή οπαδικότητα χάρη σε 12 άλμπουμ που έγιναν ορόσημα του είδους, οι GOD DETHRONED παρέμειναν πάντα πιστοί στις ρίζες τους, ενώ παράλληλα επανεφεύρισκαν τον εαυτό τους: σήμερα, με υπερηφάνεια ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με την Atomic Fire Records, και εν όψει της επερχόμενης περιοδείας τους στη Λατινική Αμερική, η μπάντα θα αποκαλύψει ένα η μπάντα θα αποκαλύψει ένα αναπάντεχα πιασάρικο αλλά και brutal νέο single.

Latin American Tour 2022 – 30 Years Of The Christhunt

Ο Henri Sattler σχολιάζει: «Δεν είναι μόνο ενθουσιασμός, είμαστε ενθουσιασμένοι που η Atomic Fire Records αποφάσισε να προσθέσει τους GOD DETHRONED στο καλλιτεχνικό της ρόστερ. Ήταν στην κορυφή της λίστας των επιθυμιών μας για νέες εταιρίες που θα υπογράφαμε, οπότε μπορείτε σίγουρα να πείτε ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Για να γιορτάσουμε αυτό το νέο εγχείρημα, η Atomic Fire Records θα κυκλοφορήσει το νέο μας single και βίντεο, ‘Asmodevs’, στις 2 Δεκεμβρίου, ακριβώς πριν το Eindhoven Metal Meeting και την περιοδεία μας στη Λατινική Αμερική. Τι τρόπος για να τελειώσει αυτή η χρονιά!»

Ο συνιδρυτής της Atomic Fire Records/A&R Markus Wosgien προσθέτει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην Atomic Fire Records μία από τις πιο ανθεκτικές και ασυμβίβαστες Death Metal μπάντες όλων των εποχών, τους GOD DETHRONED. Τι θα ήταν η δεκαετία του ’90 χωρίς το ‘The Christhunt’ και ειδικά τα ‘The Grand Grimoire’ και ‘Bloody Blasphemy’; Ο Henri Sattler είναι ένας μετρ του επαγγέλματός του και με το ‘Illuminati’ υπογράμμισε πρόσφατα ότι οι GOD DETHRONED δεν παραλείπουν ποτέ να επανεφεύρουν τον εαυτό τους. Το επερχόμενο νέο κομμάτι ουσιαστικά τα λέει όλα.»

Πάρτε μια πρώτη γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση