Οι FALL OF CARTHAGE κυκλοφορούν νέο βίντεο για το «Smell Of The Oak».

You are currently viewing Οι FALL OF CARTHAGE κυκλοφορούν νέο βίντεο για το «Smell Of The Oak».

Οι Γερμανοί Groove Metallers FALL OF CARTHAGE, αποτελούμενοι από τον frontman των SUIDAKRA Arkadius Antonik και τον τραγουδιστή Sascha Aßbach, παρουσίασαν ένα καλλιτεχνικό λυρικό βίντεο για το «Smell Of The Oak», για το οποίο είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο Sascha Aßbach. Το κομμάτι προέρχεται από το νέο άλμπουμ της μπάντας «Drawn Into Madness», το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της MDD Records.

Εν μέσω της ερημικής πανδημίας, όχι μόνο ο Arkadius είχε φαγούρα στα δάχτυλα, αλλά και ο Sascha λαχταρούσε να ξεσκάσουν ξανά μαζί μουσικά. Στο μεταξύ, και οι δύο συνεργάστηκαν σε άλλες ηχογραφήσεις (guest εμφανίσεις του Sascha με τους SUIDAKRA, DRAGONBREED). Το ερώτημα όμως ήταν: θάβουμε τον φοίνικα ή τον αναβιώνουμε; Ήδη μετά τις πρώτες ιδέες για riffs και φωνητικά, και οι δύο ήταν τόσο κολλημένοι που δημιουργήθηκαν 8 νέα κομμάτια μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Kirsten Schüßler

Οι DRAWN INTO MADNESS είναι 34 λεπτά αδυσώπητου, άμεσου χτυπήματος. Blastbeats, πιασάρικα riffs, groovy ρυθμοί που δύσκολα δίνουν χρόνο να χαλαρώσει ο αυχένας. Λόγω των πολύπλευρων φωνητικών – από βαθιά spoken parts, τραχύ βρυχηθμό και καθηλωτικές κραυγές μέχρι υψηλές κραυγές – το όλο πράγμα δεν μοιάζει βαρετό αλλά δυναμικό. Και σε αυτό το άλμπουμ οι στίχοι του Sascha ασχολούνται κυρίως με προσωπικά θέματα, αλλά ταυτόχρονα αφήνουν στον ακροατή αρκετό χώρο για να ταυτιστεί μαζί τους. Ο ασυμβίβαστα παχύς ήχος του νέου άλμπουμ των FOC οφείλεται στην παραγωγή του Arkadius. Συνολικά ένα ισορροπημένο, ολοκληρωμένο άλμπουμ και ίσως το πιο δυνατό των FOC μέχρι στιγμής.

Λίστα κομματιών:

  1. Sesame Seeds
  2. Slipping Through The Wall
  3. True Oblivion
  4. Dug Under
  5. Smell Of The Oak
  6. Cause Of My Death
  7. Bloodwater
  8. Absurd Formulae

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Smell Of The Oak» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση