Οι EUPHROSYNE κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «When My Fears Conquered All».

You are currently viewing Οι EUPHROSYNE κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «When My Fears Conquered All».

Το ελληνικό Post Black Metal σχήμα EUPHROSYNE, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «When My Fears Conquered All». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο ντεμπούτο EP της μπάντας με τίτλο «Keres», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου.

Η μίξη και το mastering του κομματιού έγιναν από τον Psychon (SEPTICFLESH), ενώ τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στο στούντιο Sound Abuse Productions.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Δημήτρη Τζώρτζη

Οι EUPHROSYNE σχηματίστηκαν ως ντουέτο – Έφη Εύα (φωνητικά), Άλεξ Δεσποτίδης (κιθάρα) – κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κυκλοφόρησαν δύο κομμάτια , τα «Thorns Above the Skies» και «Rattus». Στη συνέχεια, το ντουέτο επιδίωξε να ενισχύσει τις τάξεις του, φέρνοντας τον Γιώργο Γαζή (μπάσο) και τον Κώστα Μάμαλη (τύμπανα) για να δουλέψουν πάνω στο προγραμματισμένο ντεμπούτο EP επτά τραγουδιών, «Keres». Είναι αυτή η πλήρως παγιωμένη σύνθεση που εμφανίζεται στο βίντεο για το «When My Fears Conquered All».

Το συγκρότημα, βρίσκεται στην πιο ώριμη και ολοκληρωμένη συνθετικά φάση του, προσμειγνύοντας μελωδικό ήχο και Βlack Μetal, με ορχηστρικά σημεία και φωνητικά που ποικίλουν από ripped κραυγές, μέχρι μελωδικές pop γραμμές, με όλα μαζί να καταλήγουν σε ένα αποτέλεσμα που εντείνει τα συναισθήματα θλίψης και απομόνωσης όσο λίγεσ σκοτεινές δημιουργίες εκεί έξω.

Λίστα κομματιών:

  1. Black Opal
  2. Pale Days
  3. When My Fears Conquered All
  4. Sister Of Violence
  5. Sunbringer
  6. Within The Ages
  7. Keres

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «When My Fears Conquered All» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση