Οι EMBRYO κυκλοφορούν το νέο τους single «Darkest Lights» με τη συμμετοχή του Γιώργου Κόλλια των NILE!

You are currently viewing Οι EMBRYO κυκλοφορούν το νέο τους single «Darkest Lights» με τη συμμετοχή του Γιώργου Κόλλια των NILE!

Οι Ιταλοί Melodic Death Metallers EMBRYO, μοιράζονται το πρώτο single από το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ τους «A Vivid Shade On Misery», το οποίο περιλαμβάνει τη στρατολόγηση του διεθνούς ντράμερ Γιώργου Κόλλια (NILE) για την ηχογράφησή του.

Οι EMBRYO θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ στις 17 Μαρτίου 2023 μέσω της Rockshots Records και μοιράζονται μαζί μας το “Darkest Lights” συνοδευόμενο από ένα επίσημο μουσικό βίντεο. Το κομμάτι είναι μελωδικό, αλλά με ένα αξέχαστο groove.

Το «A Vivid Shade On Misery» διαδέχεται το «A Step Beyond Divinity» του 2017 (Art Gates Records), το self-titled του 2015 (logic(il)logic Records), στο οποίο συμμετείχε ο ντράμερ των FLESHGOD APOCALYPSE, Francesco Paoli, το «No God Slave» του 2010 και το ντεμπούτο τους «Chaotic Age» του 2006.

Από την ίδρυση τους, οι EMBRYO έχουν περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη με τους MELECHESH, KEEP OF KALESSIN, TRIBULATION, NILE, IMMOLATION, RAGNAROK, MONUMENTS OF MISANTHROPY και SUFFOCATION, ενώ έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ όπως το Masters Of Rock (CZ) και το Total Metal Festival (Ιταλία).

Οι EMBRYO ξεκίνησαν να γράφουν το πέμπτο τους άλμπουμ το 2020 με τον Γιώργο Κόλλια και μπήκαν στο Domination Studio τον Ιούλιο του 2021 με τον παραγωγό Simone Mularoni και τον τεχνικό Simone Bertozzi.

Μονολιθικό, έντονο, δυνατό, τεχνικό και μελωδικό αυτό το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει οκτώ ολοκαίνουργια κομμάτια και είναι ένα ακόμη concept άλμπουμ όπως και ο προκάτοχός του «A Step Beyond Divinity». Η μπάντα εμπνέεται από ιστορικές ιταλικές προσωπικότητες της εποχής της Αναγέννησης και τις βασανισμένες ζωές τους, την απόλυτη ιδιοφυΐα τους και τα δώρα που έδωσαν στον κόσμο. Ενώ το προηγούμενο άλμπουμ ήταν εμπνευσμένο από τον Leonardo Da Vinci, αυτή η νέα δουλειά είναι απόλυτα εμπνευσμένη από τον Michelangelo Merisi ή αλλιώς Caravaggio, έναν Ιταλό ζωγράφο που δραστηριοποιήθηκε στη Ρώμη για το μεγαλύτερο μέρος της καλλιτεχνικής του ζωής.

Λίστα κομματιών:

  1. Pride
  2. Highest Fame
  3. Darkest Lights
  4. The Seed of Lividity
  5. MMDC
  6. Medusa
  7. Vanitas
  8. Concrete Visionary

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Darkest Lights» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση