Νέο άλμπουμ για τους ELYSION με τίτλο «Bring Out Your Dead» και βίντεο για το τραγούδι «Eternity».

You are currently viewing Νέο άλμπουμ για τους ELYSION με τίτλο «Bring Out Your Dead» και βίντεο για το τραγούδι «Eternity».

Οι Έλληνες Gothic Metallers ELYSION, μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Bring Out Your Dead» μέσω της Massacre Records. Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το τραγούδι «Eternity».

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Ίσως ένα από τα βαθύτερα τραγούδια των ELYSION μέχρι στιγμής. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε απλή γλώσσα και λεξιλόγιο όταν από κάτω κρύβονται σοβαρά μηνύματα, αυτό γίνεται πιο φανερό στο μεσαίο ατμοσφαιρικό μέρος του ‘Eternity’. Η ματαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, το πόσο εύθραυστοι είμαστε πραγματικά και τα ελαττώματα της φύσης μας ήταν πάντα θέματα που απασχολούσαν τους στίχους μας. Είναι μακράν το πιο σκοτεινό τραγούδι στο ‘Bring Out Your Dead’ και όσον αφορά τις συνθέσεις, ένα τραγούδι που φέρνει νέα πράγματα στην επιφάνεια για εμάς.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Δημήτρη Τζώρτζη (Dimitris Tzortzis Designs)

‘Ήδη κατακλυζόμενοι από συναισθήματα και μελωδίες για να μοιραστούν, η απροσδόκητη πανδημία προσθέτει ένα πέπλο σκοταδιού στην άποψη όλων για τον κόσμο σήμερα. Αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους ούτε τους ELYSION, καθώς επηρέασε το νέο τους άλμπουμ όσον αφορά τους συμβολισμούς και την ατμόσφαιρα που χρησιμοποιούνται στο δίσκο. Κάνοντας μερικά βήματα πίσω και αναλογιζόμενοι τα πάντα, γίνεται σαφές ότι αποτυγχάνουμε οικτρά ως ανθρωπότητα.

Παρά το γεγονός ότι δεν θεωρείται concept άλμπουμ, το «Bring Out Your Dead» δείχνει ένα πέρασμα από το σκοτάδι προς το φως, με το «φως να είναι η καλύτερη εκδοχή μας, η αγνή μας φύση, αυτή που δεν έχει δηλητηριαστεί από τη διαφθορά της ανθρωπότητας». Τα δέκα νέα κομμάτια του άλμπουμ αποτελούνται από πολλές διαφορετικές συνθέσεις, αφήνοντας έτσι να φανούν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του μουσικού τους χαρακτήρα. Πέρα από την ξεχωριστή ταυτότητα των ELYSION που είναι εμφανής σε όλα τα τραγούδια, αυτό τους έδωσε μεγάλο ενθουσιασμό να πειραματιστούν με βαρύτερους ήχους, μια πιο εναλλακτική ατμόσφαιρα και δυναμική που οδήγησε σε έναν εξελιγμένο ήχο σε σχέση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους.

Λίστα κομματιών:

  1. Blink Of An Eye
  2. Crossing Over
  3. Far Away
  4. Buried Alive
  5. As The Flower Withers
  6. Raid The Universe
  7. This Time
  8. Brand New Me
  9. Blue Seasons
  10. Eternity

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Eternity» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση