Οι DESTRUCTION κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το «Tormented Soul».

You are currently viewing Οι DESTRUCTION κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το «Tormented Soul».

Οι Γερμανοί Thrash Metallers DESTRUCTION, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το «Tormented Soul», που προέρχεται από το τελευταίο τους άλμπουμ «Diabolical», το οποίο κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου μέσω της Napalm Records.

Μπορώντας να ταξιδέψουν ξανά σε όλο τον κόσμο, οι DESTRUCTION μοιράστηκαν τις σκηνές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, όπως το Hellfest, το Graspop και το México Metal Fest – κάτι που μπορείτε να δείτε στο νέο βίντεο για το «Tormented Soul». Αιχμαλωτίζοντας κάθε οπαδό, οι DESTRUCTION σας φέρνουν πίσω στο καλοκαίρι του Metal ’22!

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Havancsák Gyula

Οι DESTRUCTION σχολιάζουν σχετικά με το βίντεο: «Ο ενθουσιασμός, η ενέργεια και η ευφορία του λατινοαμερικάνικου Metal κοινού είναι θρυλικά σε όλο τον κόσμο.. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γυρίσαμε το νέο video clip για το ‘Tormented Soul’ στη μέση της περιοδείας μας Latin American Attack, στο Mexico Metal Fest! Ήταν πάντα ένα όνειρο να το κάνουμε αυτό και φυσικά οι οπαδοί δεν μας απογοήτευσαν: είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του oldschool μουσικού βίντεο – βυθιστείτε στην αντοχή και την τρέλα ενός αφοσιωμένου ισπανόφωνου κοινού! Αυτό είναι το METAL – αυτός είναι ο ΛΟΓΟΣ για τον οποίο το κάνουμε αυτό!»

Λίστα κομματιών:

 1. Under The Spell
 2. Diabolical
 3. No Faith In Humanity
 4. Repent Your Sins
 5. Hope Dies Last
 6. The Last Of A Dying Breed
 7. State Of Apathy
 8. Tormented Soul
 9. Servant Of The Beast
 10. The Lonely Wolf
 11. Ghost From The Past
 12. Whorefication
 13. City Baby Attacked By Rats

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Tormented Soul» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση