Οι DER WEG EINER FREIHEIT παρουσιάζουν live βίντεο για το «Eiswanderer».

You are currently viewing Οι DER WEG EINER FREIHEIT παρουσιάζουν live βίντεο για το «Eiswanderer».

Οι Γερμανοί Black Metallers DER WEG EINER FREIHEIT, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο live βίντεο για το τραγούδι «Eiswanderer», το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ευρωπαϊκής headlining περιοδείας τους με τους REGARDE LES HOMMES TOMBER και BIZARREKULT, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Οι DER WEG EINER FREIHEIT σχολιάζουν σχετικά με το βίντεο: « Ένα τραγούδι που δεν είχαμε παίξει ζωντανά για αρκετό καιρό και που αποδείχθηκε ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια στην προηγούμενη περιοδεία μας! Πολλοί από εσάς το ζητούσατε, οπότε συμπεριλάβαμε το ‘Eiswanderer’ στο setlist και ηχογραφήσαμε αυτή τη ζωντανή εκδοχή στις συναυλίες μας στη Βιέννη και το Μόναχο για όλους εσάς που δεν είχατε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην περιοδεία. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!»

Οι DER WEG EINER FREIHEIT έχουν ήδη ανακοινώσει άλλη μια ευρωπαϊκή περιοδεία μαζί με τους IGORRR, AMENRA και HANGMAN’S CHAIR τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023.

Η μπάντα θα υποστηρίξει το τελευταίο της άλμπουμ, «Noktvrn», το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου 2021 μέσω της Season Of Mist. Στις Η.Π.Α., το συγκρότημα μπήκε στα Current Hard Rock Music Albums (#27) και Top New Artist Albums (#30) ενώ στη Γερμανία, το συγκρότημα μπήκε στα Offizielle Deutsche Charts (επίσημα γερμανικά charts) (#34).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο live βίντεο για το «Eiswanderer» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση