Οι Ιάπωνες Death Metallers DEFILED δημοσιεύουν το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «The Highest Level» .

You are currently viewing Οι Ιάπωνες Death Metallers DEFILED δημοσιεύουν το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «The Highest Level» .

Οι Ιάπωνες πρωτοπόροι του Death Metal DEFILED, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «The Highest Level» , που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου μέσω της Season Of Mist!

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορήσουμε το ‘The Highest Level’, το ομώνυμο κομμάτι του νέου μας άλμπουμ. Η πρόθεση του κομματιού είναι να συλλάβει τη νοσταλγία της μετάβασης από το Thrash Metal στο Death Metal στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές του ’90 και να τη φέρει στον 21ο αιώνα με τη δική μας ερμηνεία. Πώς θα σας ακούγεται αυτό το κομμάτι το 2023; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τότε, αλλά ελπίζουμε να σας αρέσει.»

Επιπλέον, το 2023 σηματοδοτεί μια σημαδιακή χρονιά για τους DEFILED, καθώς γιορτάζονται τρεις δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου τους demo και είκοσι χρόνια από τότε που οι Ιάπωνες Death Metallers υπέγραψαν με τη Season Of Mist!

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Wes Benscoter

Το συγκρότημα θα γιορτάσει αυτή την κυκλοφορία με μια headlining περιοδεία στην Ιαπωνία που θα ξεκινήσει από τις 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου. Στη συνέχεια, η μπάντα θα ακολουθήσει τους HATE και VADER για τρεις συναυλίες στην Ιαπωνία τον Ιούνιο.

Όταν πρόκειται για άμεσο, καταιγιστικό Death Metal, οι DEFILED ανταποκρίνονται! Το «The Highest Level» παραμένει πιστό στην παραδοσιακή Death Metal συνταγή, ενώ η σκληρή συνθετική προσέγγιση της μπάντας προσδίδει στην αυθεντικότητά του. Οι DEFILED επιχειρούν να μην κάνουν φτιασιδώματα με αυτό το νέο full-length, αντιθέτως μιλούν κατευθείαν στην ευαισθησία των φανατικών του Old School Death Metal που απλά ψάχνουν για λίγη face-melting βία!

Λίστα κομματιών:

 1. Off-Limits
 2. Stealth
 3. The Highest Level
 4. Entrapped
 5. The Status Quo
 6. Warmonger
 7. Demonization
 8. Inquisition
 9. Madness Accelerated
 10. Only the Strongest Survive
 11. Delusion
 12. The Last Straw
 13. Red World
 14. The Requiem
 15. The Speech

Μπορείτε να ακούσετε το «The Highest Level» στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση