Οι DEATH & LEGACY κυκλοφορούν το νέο τους single «Damned» με τη συμμετοχή του Björn «Speed» Strid των SOILWORK!

You are currently viewing Οι DEATH & LEGACY κυκλοφορούν το νέο τους single «Damned» με τη συμμετοχή του Björn «Speed» Strid των SOILWORK!

Το ισπανικό female fronted Heavy / Melodic Death Metal σχήμα DEATH & LEGACY, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο του single «Damned», στο οποίο συμμετέχει ο τραγουδιστής των SOILWORK, Björn «Speed» Strid, σε σκηνοθεσία του David Romeu από την Winner Horse Productions.

Το πενταμελές σχήμα, με επικεφαλής την χαρισματική growler Hynphernia, αποκαλύπτει με αυτή την κυκλοφορία το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ «D4rk Prophecies», που θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου 2023 μέσω της Art Gates Records.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Gustavo Sazes

Η μπάντα εμπνέεται από τις δομές και τα στοιχεία του κλασικού Metal με τα ακραία και μοντέρνα vibes της νεότερης γενιάς της σκηνής, αναμειγνύοντας neck breaking riffs με καθαρά και screaming φωνητικά και growls βγαλμένα από την άβυσσο.

Η προ-παραγωγή και η ηχογράφηση έγινε στα V3 Studios στη Μαδρίτη από τον Manuel Acilu και στα Tercera Planta Studios από τον Manuel Ramil. Η μίξη, το mastering και η παραγωγή του «D4rk Prophecies» έγιναν στα Tercera Planta Studios από τον Manuel Ramil (ADVENTUS, DELALMA, AVALANCH, MÄGO DE OZ…).

Λίστα κομματιών:

  1. Dammed  
  2. The Unnamed Shadow  
  3. Beyond the Veil  
  4. The Fallen  
  5. Eternal  
  6. The Dark Side of Me  
  7. The Enigma of the Sands  
  8. The Crawling Chaos  
  9. Dying Life/Dying Lie  
  10. An Ocean of Sorrow

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Damned» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση