Οι BLOODBATH κυκλοφορούν νέο βίντεο για το «Putrefying Corpse» με τη συμμετοχή του Barney Greenway των NAPALM DEATH!

You are currently viewing Οι BLOODBATH κυκλοφορούν νέο βίντεο για το «Putrefying Corpse» με τη συμμετοχή του Barney Greenway των NAPALM DEATH!

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του περίφημου έκτου full-length άλμπουμ τους, «Survival Of The Sickest», οι Σουηδοί Death Metallers BLOODBATH, χαιρετίζουν μαζικά προς το εξολοθρευτικό πνεύμα του old-school Death Metal με ένα νέο μουσικό βίντεο για το συγκλονιστικά βίαιο «Putrefying Corpse». Αυτή η σφοδρή επίθεση καθοδηγείται από εκρηκτικό Death, Thrash και Black Metal και περιλαμβάνει μια βρυχηθμό συνεισφορά του Barney Greenway των NAPALM DEATH, αποδεικνύοντας ότι oι BLOODBATH δεν γνωρίζουν περιορισμούς.

Με το «Survival Of The Sickest» η θρυλική μοχθηρή δύναμη που αποτελείται από νυν και πρώην μέλη των PARADISE LOST, OPETH, KATATONIA και LIK σηματοδοτεί μια σατανική επιστροφή, παρουσιάζοντας το Death Metal στην καλύτερη εκδοχή του: μοχθηρό, αδυσώπητο και αμετάκλητα ορκισμένο στο μαύρο!

Ο Nick Holmes σχολιάζει σχετικά με το «Putrefying Corpse»: «Η διαδικασία της ανθρώπινης ζωής με ψυχή και ταπεινότητα, μέχρι τον ενδεχόμενο θάνατο, ως τίποτε άλλο παρά σάπιο κρέας για τα παράσιτα.»

Οι BLOODBATH σχηματίστηκαν από τους Jonas Renkse και Anders Nyström (και οι δύο από τους KATATONIA), Mikael Åkerfeldt (OPETH) και Dan Swanö (EDGE OF SANITY) το 1998 και αφοσιώθηκαν στην αναβίωση της ολοένα και πιο ξεχασμένης τέχνης του καθαρού Death Metal. Το 2014, παρουσίασαν νέο frontman – τον θρυλικό τραγουδιστή των PARADISE LOST, Nick Holmes, που τώρα μετονομάζεται σε Old Nick – και μια ακόμη μακάβρια μουσική εξέλιξη. Με ένα line-up των Renkse, Nyström, Per «Sodomizer» Eriksson (ex-KATATONIA), Martin «Axe» Axenrot (ex-OPETH) και Holmes, «ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε ήταν ζοφερός». Στο «Survival Of The Sickest», οι BLOODBATH προκαλούν τα πιο τρομακτικά ηχητικά τους σενάρια μέχρι σήμερα, από τον εφιάλτη του «Malignant Maggot Therapy» μέχρι τον δολοφονικό μηδενισμό του «Affliction Of Extinction». Μια ένδοξη επιστροφή από μια θρυλικά διαβολική μουσική δύναμη, το «Survival Of The Sickest» παρέχει ακόμα μια απόδειξη ότι οι BLOODBATH είναι οι βασιλιάδες του old school.

Λίστα κομματιών:

 1. Zombie Inferno
 2. Putrefying Corpse
 3. Dead Parade
 4. Malignant Maggot Therapy
 5. Carved
 6. Born Infernal
 7. To Die
 8. Affliction of Extinction
 9. Tales of Melting Flesh
 10. Environcide
 11. No God Before Me

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Putrefying Corpse» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση