Οι BENEATH MY FEET κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Caught In A Hurricane».

You are currently viewing Οι BENEATH MY FEET κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Caught In A Hurricane».

Οι BENEATH MY FEET έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Caught In A Hurricane». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της μπάντας, «In Parts, Together», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Noble Demon.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Το ‘Caught In A Hurricane’ είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ των BENEATH MY FEET ‘In Parts, Together’. Αφηγείται την ιστορία κάποιου που καταρρέει. Που καταρρέει ατελείωτα. Όπου κάθε στιγμή μοιάζει με μια αιωνιότητα. Τι μένει όταν είσαι περιορισμένος σε ένα άμορφο κενό/μια μοναχική φυλακή, στερημένος από τα πάντα εκτός από τις σκέψεις σου; Με την πραγματικότητα να τρέχει πάνω σου μια αιωνιότητα ανά δευτερόλεπτο.»

Με καταγωγή από τη βόρεια Σουηδία, στο νέο τους στούντιο άλμπουμ BENEATH MY FEET πραγματεύονται βαθιά θέματα όπως η κακοποίηση, το τραύμα, το άγχος και η θλίψη. Μουσικά, η μπάντα συνδυάζει επιρροές από τον αμερικανικό Metal ήχο και τη βρετανική Hardcore σκηνή για να παράξει αυτό που περιγράφεται καλύτερα ως μια γεμάτη αγάπη ρυθμική γροθιά στο πρόσωπο. Η μουσική τους συγκεντρώνει βαρύ ρυθμό, μελωδικά ρεφρέν επηρεασμένα από την pop και πιασάρικα riffs, ένα έντονο μείγμα που όχι μόνο χάρισε στο συγκρότημα ένα σταθερά αναπτυσσόμενο όνομα στη σκηνή, αλλά και αρκετές περιοδείες σε όλη την Ευρώπη και εμφανίσεις με μπάντες όπως οι DEAD BY APRIL, AMARANTHE, THE UNGUIDED, MACHINAE SUPREMACY, CORRODED και πολλοί άλλοι.

Οι BENEATH MY FEET σχολιάζουν σχετικά με το άλμπουμ: «Το να έχεις ζήσει τα γεγονότα που καταγράφονται στο άλμπουμ έχει αντίκτυπο σε κάθε άνθρωπο, αλλά μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών με άλλους και την ένωση στον αγώνα, μπορούμε να ξανασηκωθούμε πιο δυνατοί!»

Λίστα κομματιών:

 1. Caught In A Hurricane
 2. Dig My Grave
 3. When Both Our Worlds Collide
 4. Dead Equal
 5. One More Time
 6. Sink To The Bottom or Swim For The Shore
 7. Is This Really You
 8. Far From Home
 9. The Uprising
 10. Departure
 11. Roads (Bonus)
 12. Vindicta (Bonus)
 13. Lost Sailors Grave (Bonus)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Caught In A Hurricane» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση