Οι ARCHGOAT παρουσίασαν το επερχόμενο EP τους «All Christianity Ends» ενόψει της ημερομηνίας κυκλοφορίας του!

You are currently viewing Οι ARCHGOAT παρουσίασαν το επερχόμενο EP τους «All Christianity Ends» ενόψει της ημερομηνίας κυκλοφορίας του!

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου τους άλμπουμ «Worship the Eternal Darkness», οι Φινλανδοί Black/Death Metallers ARCHGOAT, επιστρέφουν με ένα νέο EP με τίτλο «All Christianity Ends». Η μπάντα παρουσίασε το επερχόμενο EP πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου 2022 μέσω της Debemur Morti Productions.

Η εταιρεία σχολίασε σχετικά με το νέο EP: «Το All Christianity Ends είναι μια βάναυσα εστιασμένη υπενθύμιση ότι ενώ οι διαβόητοι Φινλανδοί θρύλοι του Black/Death Metal συνεχίζουν να εξελίσσονται, να αναπτύσσουν, ακόμη και να τελειοποιούν τον κολασμένο ήχο τους στις πρόσφατες ολοκληρωμένες δουλειές τους, οι στοιχειώδεις δομικοί λίθοι των κλασικών ARCHGOAT παραμένουν αλληλουχημένοι στο DNA τους.

‘Ένα ουσιαστικό συνοδευτικό κομμάτι του «Worship the Eternal Darkness» και μια φυσική συνέχεια του «Angelcunt» EP του 1993, οι Ritual Butcherer (κιθάρες/σύνθεση) και Lord Angelslayer (μπάσο/φωνητικά) εδώ εφορμούν με τη μαγική ενέργεια, την ωμή guttural δύναμη και την πρωτόγονη αγριότητα, στην οποία έχουμε συνηθίσει από τότε που σχηματίστηκε η μπάντα».

Λίστα τραγουδιών:

  1. Ascension Towards the Promethean Fire
  2. Crown Cloaked with Death
  3. Nightside Prayer
  4. The Semen of Anti Mastery

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το «All Christianity Ends» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση