Οι …AND OCEANS κυκλοφορούν το νέο τους single «Likt Törnen Genom Kött».

You are currently viewing Οι …AND OCEANS κυκλοφορούν το νέο τους single «Likt Törnen Genom Kött».

Το φινλανδικό Symphonic Black Metal σχήμα …AND OCEANS, κυκλοφόρησε το νέο του single «Likt Törnen Genom Kött». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «As In Gardens, So In Tombs», που θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023 μέσω της Season Of Mist.

Οι …AND OCEANS σχολιάζουν σχετικά με το κομμάτι: «Μετά το τελευταίο straight forward κομμάτι, εξερευνούμε τον ήχο των 90’s λίγο περισσότερο με πολλές μελωδίες και κατεβάζοντας λίγο το ρυθμό με αυτό το τρίτο single. Αυτό είναι επίσης το πρώτο τραγούδι πλήρως στα σουηδικά εδώ και καιρό και όπως ανέφερε ο Mathias: ‘αυτό το τραγούδι απλά φώναζε για σουηδικούς στίχους’.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Adrien Bousson

Είναι σπάνιο για μια μπάντα να επιστρέφει επιβλητικά με την καλύτερη προσπάθειά της μέχρι σήμερα, αλλά οι Φινλανδοί …AND OCEANS είναι εδώ για να αποδείξουν ότι το «Cosmic World Mother» του 2020 ήταν ο ήχος των δημιουργικών θυρών που ξεχείλισαν σε ένα νέο υδάτινο σώμα, έναν ωκεανό αν θέλετε. Λοιπόν, αυτό ήταν το αποκορύφωμά τους μέχρι το νέο τους άλμπουμ, «As In Gardens, So In Tombs», να βγει στον κόσμο. Όλα όσα καλά έκανε ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος των …AND OCEANS μετά από 18 χρόνια – καταιγιστικό Symphonic Black Metal, μεθυστικά θέματα που αφορούσαν τη σχέση μεταξύ φιλοσοφίας και μέντιουμ, και η περιπετειώδης τραγουδοποιία σήμα κατατεθέν των …AND OCEANS – το «As In Gardens, So In Tombs» καταφέρνει να τα επισκιάσει και να τα επαναπροσδιορίσει. Είναι ο ήχος μιας μπάντας που εκμεταλλεύεται κάθε ίχνος δυναμικής και ανεβάζει το επίπεδο με κάθε τρόπο. Αν και οι …AND OCEANS δεν έχουν γράψει ποτέ το ίδιο άλμπουμ δύο φορές, από πολλές απόψεις, το τελευταίο τους ακούγεται σαν μια ευκαιρία για το φινλανδικό συγκρότημα να συνεχίσει και να βελτιώσει αυτό που ξεκίνησε. Το συμφωνικό Black Metal δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό, ελεύθερο και φανταστικό. 

Λίστα κομματιών:

 1. As in Gardens, so in Tombs
 2. The Collector and His Construct
 3. Within Fire and Crystal
 4. Carried on Lead Wings
 5. Likt Törnen Genom Kött
 6. Cloud Heads
 7. Wine into Water
 8. Inverse Magnification Matrix
 9. The Earth Canvas
 10. Ambivalent God
  Bonus:
 11. Samlarens Valv
 12. Third Eye Catalyst

Μπορείτε να ακούσετε το «Likt Törnen Genom Kött» στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση