Οι AHERUSIA με καλεσμένους τους SYNTELEIA θα εμφανιστούν ζωντανά τον Μάϊο στην Αθήνα!

Οι AHERUSIA με καλεσμένους τους SYNTELEIA θα εμφανιστούν ζωντανά τον Μάϊο στην Αθήνα!

AHERUSIA live στο Temple στην Αθήνα
Special guests: Synteleia

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Έναρξη: 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• 9€ (προπώληση)
• 10€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
TBA

Καθώς ο Ήλιος δυναμώνει από μέρα σε μέρα και τα δεσμά του φόβου σπάνε, οι AHERUSIA επιστρέφουν για ένα special επετειακό live στην σκηνή του Temple. Μαζί τους οι Synteleia, σε μια βραδιά, αφιερωμένη στην Ελευθερία…

Band descriptions:
Οι AHERUSIA αποτελούν αναμφίβολα την αντιπροσωπευτικότερη folk metal μπάντα της ελληνικής Σκηνής, με έναν πολύ ιδιαίτερο ήχο που συνδυάζει την λαϊκή ελληνική μουσική και το προ-γρηγοριανό ευρωπαϊκό folk, με το post-black metal, και το epic. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα: “Whispers Of Moon EP” (1999), “And The Tides Shall Reveal The Traces” (2009), “As I Cross The Seas Of My Soul” (2013), δουλειές στις οποίες δεν δίστασαν να αγγίξουν όλα τα μουσικά είδη που προαναφέρθηκαν, προχώρησαν στο “Prometheus: Seven Principles On How To Be Invincible” (2017), και στο “Noctos~An Answer(?)” (2020), εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στους μουσικούς τους πειραματισμούς.
Επόμενος σταθμός το “Bacchus~Epiphanies Of The Crazy God” που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2022 όπου οι Aherusia συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι, αναζητώντας τις αλήθειες που κρύβουν τα μυστήρια της έκστασης.

Οι SYNTELEIA, ιδρυμένοι το 2015 και επηρεασμένοι από τους πρωτοπόρους Rotting Christ, Varathron, Horrified, Necromantia, Thou Art Lord κτλ κυκλοφόρησαν μετά το “Astral Blasphemies” (2016 demo), το “Ending of the Unknown Path” (2019 debut album) για να ακολουθήσει το “The Ancient Calling” (2021 split 7’’ EP).
Παραμένοντας εξαιρετικά ενεργοί συναυλιακά με πολλές συμμετοχές σε festivals και lives της σκηνής, περιμένουν την κυκλοφορία του “The Secret Last Syllable”, προγραμματισμένη για τις 14/05/2022.
Η μουσική τους κινείται στις μυστηριακές και μελωδικές αρχές της ελληνικής black metal σκηνής, με έντονο το υπερβατικό και απόκοσμο στοιχείο.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
• AHERUSIA: https://www.facebook.com/aherusia
• Synteleia: https://www.facebook.com/synteleia

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Website: https://thetemple.gr
• FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523
• E-mail: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση