Το λογότυπο των VREID θα κοσμεί τις εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας Sogndal!

You are currently viewing Το λογότυπο των VREID θα κοσμεί τις εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας Sogndal!

Το λογότυπο των Νορβηγών Melodic Black Metallers VREID θα κοσμεί την φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Sogndal, μετά από απόφαση του συλλόγου προκειμένου να στηρίξει την metal σκηνή της περιοχής.

Ο μπασίστας των VREID Hváll δήλωσε:

«Το να μπαίνει το λογότυπό μας στη φανέλα της ομάδας της Sogndal είναι μια πολύ σπάνια τιμή. Αυτή η ομάδα είναι καρφωμένη στην καρδιά μας από τότε που μεγαλώναμε. Αυτή η ομάδα είναι όλη μας η παιδική ηλικία και η νεότητα και όπως συμβαίνει με τις αγαπημένες ομάδες, αλλά και τις αγαπημένες μπάντες, είναι μια αγάπη που κρατάει για μια ολόκληρη ζωή».

O προπονητή της ομάδας, Eirik Bakke, που έπαιζε στην Leeds, και ακόμα παλιότερα έπαιζε ποδόσφαιρο με τα μέλη της ομάδας δήλωσε: «Eίναι πολύ ευχάριστο που οι παιδικοί μου φίλοιJarle, Einar και Jørn μαζί με τους VREID θα βρίσκονται στη φανέλα της ομάδας. Ό,τι έχουν καταφέρει σαν μπάντα είναι φανταστικό. Έχοντας κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έχοντας παίξει μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς, κάτι που κάνουν κι εκείνοι κάνοντας την πόλη μας περήφανη. Φέτος, θα τα δώσουμε όλα με τους VREID στην ομάδα»

Να θυμίσουμε ότι οι VREID στις 30 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Wild North West», ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο για το single «Spikes of God».

Αφήστε μια απάντηση