Τοποθέτηση του τραγουδιστή των ICED EARTH Stu Block και της υπόλοιπης μπάντας σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών!

You are currently viewing Τοποθέτηση του τραγουδιστή των ICED EARTH Stu Block και της υπόλοιπης μπάντας σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών!

Την τοποθέτηση του καθώς και των υπολοίπων μελών των ICED EARTH, σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, που έλαβαν χώρα στο Αμερικάνικο Καπιτώλιο, εξέφρασε μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Stu Block.

Η ανακοίνωση του αναφέρει:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους από εσάς έχετε στείλει λόγια υποστήριξης τις τελευταίες ημέρες. Μερικοί από εσάς εκφράσατε την ανησυχία σας για τη σιωπή μας, την οποία κατανοούμε. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να μελετήσουμε σωστά τις πληροφορίες και να επεξεργαστούμε ορισμένα γεγονότα προτού κάνουμε κάποια δήλωση.

Πρώτα απ’ όλα ΔΕΝ συγχωρούμε ούτε υποστηρίζουμε τις ταραχές ή τις πράξεις βίας στις οποίες συμμετείχαν οι διαδηλωτές στις 6 Ιανουαρίου στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ. Ελπίζουμε οτι όλοι όσοι εμπλέκονται στα επεισόδια εκείνη την ημέρα θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη για να διερευνηθούν και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Με σπασμένες καρδιές στέλνουμε την αγάπη και τη συμπόνια μας σε όλους όσους αισθάνονται πόνο από τα γεγονότα αυτά. Είμαστε βαθιά λυπημένοι και οι καρδιές μας βρίσκονται με τις οικογένειες των ανθρώπων που χάσανε τη ζωή τους εκείνη την ημέρα. Δεν υπάρχουν πραγματικά κατάλληλες λέξεις για να τους παρηγορήσουν. Απλώς να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας όσον αφορά το σοκ, τη θλίψη και τον πόνο σας. Πολύ αγάπη σε όλους σας. ❤️

Stu, Luke, Jake, Brent”

This Post Has 3 Comments

  1. Φανουρης

    Εγω έχω να πω ότι καμια φορά είναι καλύτερα να σωπας παρα να “νηπτεις τας χείρας σου” πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρις” και ο νοών νοητω… ανεξάρτητα όλων των άλλων έχουν μοιραστεί κάποια πράγματα μεταξύ τους αυτοί οι άνθρωποι.. ίσως θα έπρεπε να είναι διακριτικοτεροι τουλάχιστον για την ώρα…

  2. Yiannis Tziallas

    Εμένα μου φαίνεται φυσιολογική η αντίδραση της μπάντας. Καταλαβαίνω από τα λεγόμενά τους ότι είναι κάθετα αντίθετοι με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Ένας εκ των μελών τους χωρίς προφανώς να ζητήσει καμία άδεια από τα υπόλοιπα μέλη (όχι ότι όφειλε), πήρε την πρωτοβουλία και συμμετείχε θέτωντας την μπάντα προ τετελεσμένου γεγονότος. Δηλαδή τί να κάνανε άλλο; Δεδομένης και της τεράστιας πίεσης που προφανώς έχουν δεχθεί από φανς και media έπρεπε να κάνουν μια δημόσια τοποθέτηση αλλιώς θα ήταν σαν να υποστηρίζουν την πράξη του Schaffer δια της σιωπής τους.

Αφήστε μια απάντηση