Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των APOCALYPTICA!!

You are currently viewing Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των APOCALYPTICA!!

Η cello rock μπάντα από τη Φινλανδία, οι APOCALYPTICA, κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου 2020 το νέο της άλμπουμ, με τίτλο “CELL-0. Το πρωτοποριακό, cross-genre κουαρτέτο, επιστρέφει στις ρίζες του, χωρίς φωνητικά

Με την παραγωγή να έχει γίνει από τους APOCALYPTICA, την μίξη από τον Andrew Scheps (RED HOT CHILI PEPPERS, Lana Del Rey, METALLICA και BLACK SABBATH) και την ηχογράφηση στα Sonic Pump Studios στο Ελσίνκι, το “Cell-0” βρίσκει την μπάντα να ίπταται σε αιθέρια ύψη με το “Ashes of the modern world”, ενώ κατευθύνεται μετωπικά στο επιθετικό thrash “cello-riffery”, με το “En route to mayhem”.

Για να υποστηρίξουν την κυκλοφορία του “Cell-0”, οι APOCALYPTICA θα περιοδεύσουν με τους SABATON σε μία ευρωπαϊκή περιοδεία που θα περάσει από 15 χώρες και 23 αρένες και θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου 2020 στη Ζυρίχη της Ελβετίας. «Σχεδιάζουμε την περιοδεία για το “Cell-0” να είναι στο επόμενο στάδιο σε σχέση με το πώς σκεφτόμαστε την απόδοσή μας», συμπλήρωσε ο Toppinen, «επειδή δεν γνωρίζουμε κανέναν άλλο τρόπο».

Οι APOCALYPTICA έρχονται στη χώρα μας πριν την κυκλοφορία του δίσκου, για δύο εμφανίσεις, στις 31/10 στην Αθήνα (Piraeus 117 Academy) και στις 1/11, στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory Of Sound), στα πλαίσια της επετειακής περιοδείας για το “Plays Metallica by four cellos”.

Ακούστε το νέο single  “Ashes of the modern world”

Αφήστε μια απάντηση