Σε live streaming η εμφάνιση των GREEN CARNATION για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου!

You are currently viewing Σε live streaming η εμφάνιση των GREEN CARNATION για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου!

Οι Νορβηγοί Progressive Metallers GREEN CARNATION θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο ‘Leaves of Yesteryear’ σε live streaming στις 23 Μαίου.
Εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό ο προμότερ Dirty Old Town, οι GREEN CARNATION, το Ticketmaster,  το Aasgaarden Visuals/Amodei Visual και το Radisson Blu Caledonien Hotel αποφάσισαν να κάνουν ένα live stream της συναυλίας με διαφορετικές κάμερες και χωρίς την παρουσία κοινού. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεται κάποιος θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει εισητήριο με έναν ξεχωριστό κωδικό ώστε να παρακολουθήσει ολόκληρο το σόου. Η μπάντα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικάσίες ώστε να βρει μία νέα ημερομηνία ώστε να πραγματοποίησει την συναυλία και με κόσμο. Όσοι είχαν πάρει εισητήρια για το αρχικό σόου θα λάβουν αυτόματα τον κωδικό.

Ο τραγουδιστής των GREEN CARNATION Kjetil Nordhus δήλωσε: “ Οι μπάντες, οι καλλιτέχνες, οι μουσικοί, οι προμότερς και οι οπαδοί της μουσικής ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και προκλήσεις λόγω του κορονοϊού. Αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση επιθετικά με θετικό τρόπο και θα δώσουμε ένα μεγάλο πάρτυ για τον νέο δίσκο όχι μόνο με τους οπαδούς που είχαν αγοράσει ήδη εισητήριο αλλά και με τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το event και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με όλους.”

Αφήστε μια απάντηση