Ο Timo Tolkki ανακοίνωσε οτι ξεκινάει τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ!

You are currently viewing Ο Timo Tolkki ανακοίνωσε οτι ξεκινάει τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ!

Ο κιθαρίστας Timo Tolkki (πρώην-Stratovarius, Avalon, Revolution Renaissance, Symfonia) ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μία νέα συμφωνία, αναφορικά με το management του, με την εταιρεία CEA. H CEA θα αναλάβει όλες τις μουσικές δραστηριότητες του Tolkki.

Ο Eric Cerda της CEA δήλωσε:” Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στο ρόστερ μας τον Timo Tolkki. Είναι ένας θρύλος για τον χώρο του power metal καθώς έχει γράψει κλασικά άλμπουμς, με τους Stratovarius τα ‘Episode’, ‘Visions’, ‘Destiny’, ‘Infinite’, το ‘The Land Of New Hope’με τους Avalon και το ‘New Era’ με τους Revolution Renaissance . Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την νέα μπάντα του Timo, τους Infinite Visions!”

Τον Φεβρουάριο ο Tolkki θα ξεκινήσεις τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτου άλμπουμ της νέας του μπάντας Infinite Visions στα Stable-Studios Audio & Video Factory της Τσεχίας. Τα υπόλοιπα μέλη τους συγκροτήματος είναι οι: Michael Vescera (πρώην-Yngwie, πρώην-Loudness, Animetal USA, Obsession) και ο ντράμερ Alex Holzwarth (Rhapsody, Sieges Even, Avantasia). Τα ονόματα του πληκτρά και του μπασίστα θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι ηχογραφήσεις θα ξεκινήσουν στις 8 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 28 του ίδιου μήνα.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια μαζί με το ‘Dangerous’, ένα τραγούδι το οποίο ο Tolkki είχε γράψει για τους Stratovarius αλλα το συγκρότημα δεν το χρησιμοποιήσε ποτέ. Κάποιοι άλλοι τίτλοι τραγουδιών που θα περιλαμβάνει ο δίσκος είναι: ‘Voice Of Tomorrow’ και ‘Master Of Hell, Slave Of Heaven’. Οι Infinite Visions έχουν ήδη κλείσει κάποιες ζωντανές εμφανίσεις στην Λατινική Αμερική τον Ιούλιο και στην Ιαπωνία τον Νοέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση