Ο ALAN DAVEY, πρώην μπασίστας των HAWKWIND κυκλοφορεί 4απλό CD με home demos συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από τα πρώτα χρόνια των HAWKWIND!

You are currently viewing Ο ALAN DAVEY, πρώην μπασίστας των HAWKWIND κυκλοφορεί 4απλό CD  με home demos συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από τα πρώτα χρόνια των HAWKWIND!

ALAN DAVEY, ο ιδιοφυής δημιουργός/στιχουργός/παραγωγός από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, πιο γνωστός ως ο προστατευόμενος του Lemmy των MOTORHEAD γεμίζοντας το κενό του ως μπασίστας στους HAWKWIND, είναι ένας εκπληκτικά εξαντλητικός καλλιτέχνης. Μόνο φέτος, έχει επιμεληθεί την κυκλοφορία νέων singles των  Hawkestrel με Rick Wakeman, Pat Travers και Shankar (Peter Gabriel, Frank Zappa) με το ηλεκτρονικό βιολί, όπως επίσης και την κυκλοφορία ενός τριπλού άλμπουμ από το σχήμα του Pre-Med. Και τώρα έρχεται η κυκλοφορία της τετραπλής συλλογής από ηχογραφήσεις μέσα από το στούντιο στο σπίτι του με τίτλο Four – Track Mind. Με ηχογραφήσεις που χρονολογούνται από τα μέσα της δεκαετίας του 80 μέχρι και σήμερα, το  Four-Track Mind δίνει στον ακροατή μια γεύση από τη δημιουργική εξέλιξη αυτού του απίστευτα περιπετειώδη καλλιτέχνη. Μέσα σε μία κασετίνα πολυτελείας με ξεχωριστές θήκες για τον κάθε δίσκο, μαζί με 12σέλιδο βιβλιαράκι με λεπτομερείς σημειώσεις και vintage φωτογραφίες, αποτελεί ένα σετ που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν οπαδό του Alan Davey.

O Davey αναφέρει γι’ αυτή τη συλλογή: «Σπάνια οι μουσικοί κυκλοφορούν τη γνώση τους για το γράψιμο, το μιξάρισμα και την παραγωγή και όλες τις ανέκδοτες λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ο κόσμος ενδιαφέρεται για το πως έχω εξελίξει το στυλ και τον ήχο μου μέσα στα χρόνια. Από μία κασέτα με 4 τραγούδια, εδώ έχουμε πάνω από 60 demos από πολλά από τα τραγούδια μου, με κάποια από αυτά να μην έχουν ακόμα χρησιμοποιηθεί».

Το Four-Track Mind θα είναι διαθέσιμο και σε CD και σε ψηφιακή μορφή παντού από τις 22 Μαΐου!

Αφήστε μια απάντηση