Ο νέος δίσκος των PORTRAIT με τίτλο: “At One with None” θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου 2021!

You are currently viewing Ο νέος δίσκος των PORTRAIT με τίτλο: “At One with None” θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου 2021!

Οι “αμείλικτοι”, θα μπορούσαμε να πούμε, Σουηδοί heavy metallers PORTRAIT θα κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ τους στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 υπό τον τίτλο ” At One with None” μέσω της Metal Blade. Για να μας δώσουν μια γεύση για τον καινούργιο τους δίσκο, κυκλοφόρησαν ήδη το τραγούδι “Phantom Fathomer”.

Το συγκρότημα ηχογράφησε τον νέο δίσκο στα JFK studios στην πόλη Κρίστιανσταντ της Σουηδίας με τον Tommy Hansen (HELLOWEEN, HATESPHERE) να έχει αναλάβει τη μίξη. Όσον αφορά το εξώφυλλο, αυτό οφείλεται στην καλλιτεχνική έμπνευση του Adam Burke.

Ως μπάντα, κάναν την εξης δήλωση:

Ένας απλός,βασικός κανόνας που έχουμε προσωπικά, είναι πως κανένα τραγούδι του συγκεκριμένου δίσκου, όπως απο δω και στο εξής, δεν πρέπει να μοιάζει με κάποιο άλλο τραγούδι προηγούμενής μας κυκλοφορίας. Είμαστε μέσα στο μουσικό γίγνεσθαι για πάνω από 15 χρόνια πλέον και μπορούμε περήφανα να πούμε πως έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας ήχο, κάτι το οποίο δε θα μπορούσαμε να το πούμε για πολλές άλλες μπάντες εκεί έξω. Αυτός ο δίσκος αποτελεί το μεγαλύτερο δημιούργημά μας μέχρι σήμερα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξερευνούμε και να εξελίσσουμε τον προσωπικό μας ήχο, χωρίς να επαναλαμβανόμαστε“.

Λίστα τραγουδιών:
1. At One with None
2. Curtains (The Dumb Supper)
3. Phantom Fathomer
4. He Who Stands
5. Ashen
6. A Murder of Crows
7. Shadowless
8. The Gallow’s Crossing

Δείτε το video για το τραγούδι “Phantom Fathomer” εδώ:

Αφήστε μια απάντηση