Ο ηγέτης των MEGADETH Dave Mustaine διαγνώστηκε με καρκίνο στο λάρυγγα!

You are currently viewing Ο ηγέτης των MEGADETH Dave Mustaine διαγνώστηκε με καρκίνο στο λάρυγγα!

Ο ηγέτης των MEGADETH Dave Mustaine ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της μπάντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο  λάρυγγα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι μαζί με τους γιατρούς του ακολουθεί μία θεραπεία που έχει ποσοστό επιτυχίας 90% και ότι ήδη έχει ξεκίνησει. Γι αυτό το λόγο οι MEGADETH θ’ αναγκαστούν να ακυρώσουν τις περισσότερες συναυλίες που είχαν προγραμματίσει για φέτος.

Η μπάντα θα λάβει κανονικά μέρος στο «Megacruise» που θα γίνει φέτος τον Οκτώβριο, λεπτομέρειες αναφορικά με αυτό το event θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα από το επίσημο σάιτ της μπάντας. Επίσης υποσχέθηκε ότι οι MEGADETH θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις περιοδείες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ανέφερε επίσης ότι τα υπόλοιπα μέλη των MEGADETH δουλεύουν κανονικά πάνω στο νέο δίσκο του συγκροτήματος και ότι ανυπομονεί να κυκλοφορήσει. Πολλοί γνωστοί μουσικοί από μπάντες όπως SLAYER, EXODUS,LACUNA COIL, OVERKILL, ANTHRAX και STRYPER ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον Dave.

Θετική ενέργεια και πολλές ευχές από την ομάδα του “The Gallery” Web Magazine για τον αγαπημένο μας Dave! Κράτα γερά και με το καλό να επιστρέψεις ακόμα δυνατότερος “Mr.Nice Guy”!

Αφήστε μια απάντηση