Οι VLTIMAS ανακοινώνουν Ευρωπαϊκή περιοδεία με τους The Great Old Ones!

You are currently viewing Οι VLTIMAS ανακοινώνουν Ευρωπαϊκή περιοδεία με τους The Great Old Ones!

Το τριμελές extreme metal σχήμα VLTIMAS ανακοινώνουν το πρόγραμμα της νέας τους Ευρωπαϊκής περιοδείας μαζί με τους THE GREAT OLD ONES στο τέλος του 2020.

Ο Blasphemer σχολιάζει: Είμαι έτοιμος να ανακοινώσω την PRAEVALIDVS EVROPA MMXX περιοδεία μας ως headliners. Η περιοδεία θα σηματοδοτήσει το τέλος του Ευρωπαϊκού κύκλου για το “ Something Wicked Marches In” όπως επίσης και θα πυροδοτήσει τη δεύτερη φάση της μπάντας. Ένα νέο άλμπουμ είναι στα σκαριά και ελπίζουμε να σας το έχουμε έτοιμο μέχρι τα μέσα του 2021. Οι Γάλλοι άρχοντες της Λαβκραφτικής μαγείας, οι THE GREAT OLD ONES, θα παρουσιάζονται ως support κάθε βράδυ. Ένα πακέτο που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι THE GREAT OLD ONES σχολιάζουν: “Γειά!! Νιώθουμε τιμή και περηφάνια να συμμετέχουμε σε αυτήν την περιοδεία με τους VLTIMAS. Η τωρινή κατάσταση μόνο ενέτεινε την επιθυμία μας να βγούμε στο δρόμο και να σας προσφέρουμε έντονα Λαβκραφτικά σόου. Δε βλέπουμε την ώρα να σας συναντήσουμε, ετοιμαστείτε για ένα δυνατό ταξίδι μέσα στα κοσμικά βάθη. Μείνετε ασφαλείς και λατρέψετε τον Cthulhu!”

Αφήστε μια απάντηση