Οι SOILWORK παρουσίασαν την πιο φιλόδοξη κυκλοφορία τους μέχρι σήμερα, το “A Whisp Of The Atlantic”, καθώς και ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι!

You are currently viewing Οι SOILWORK παρουσίασαν την πιο φιλόδοξη κυκλοφορία τους μέχρι σήμερα, το “A Whisp Of The Atlantic”, καθώς και ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι!

Στις 4 Δεκεμβρίου, οι SOILWORK παρουσίασαν την πιο τολμηρή και φιλόδοξη κυκλοφορία τους μέχρι σήμερα, το “A Whisp Of The Atlantic”. Το νέο έργο των SOILWORK συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο βίντεο, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα του ομώνυμου κομματιού σε εικόνες.

Το μουσικό στυλ των SOILWORK και η φιλοσοφική τους προσέγγιση στο νέο EP όχι μόνο κλείνουν τον κύκλο του “The Feverish Trinity” , αλλά καλούν επίσης τον ακροατή να βυθιστεί βαθιά στο πιο πρωταρχικό στοιχείο: το νερό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω.

This Post Has One Comment

  1. Τους λάτρευα και τούς λατρεύω! Η φιλοσοφική τους προσέγγιση και η αισθητική τους φαίνονται μέσα από την μουσική τους. Ωραίο τι βίντεο κλιπ άν και δεν δεν τρελαίνομαι πάντα γι’αυτά,είναι όμως πράγμα που ενώνει τις τέχνες. Ωραίοι στίχοι.

Αφήστε μια απάντηση