Οι RAMMSTEIN ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου μέσα στην καραντίνα!

You are currently viewing Οι RAMMSTEIN ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου μέσα στην καραντίνα!

Ο Christian «Flake» Lorenz, πληκτράς των RAMMSTEIN, επιβεβαίωσε πως το συγκρότημα εκμεταλλεύτηκε την καραντίνα κατά την διάρκειας της πανδημίας  και ηχογράφησε ένα νέο άλμπουμ.

Σε δηλώσεις του στο Motor.de δήλωσε: «Το γεγονός πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε περιοδείες και συναυλίες ενίσχυσε την δημιουργικότητα μας. Είχαμε περισσότερο χρόνο να σκεφτούμε νέες ιδέες και λιγότερα πράγματα να μας αποσπούν την προσοχή. Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρουμε να ηχογραφήσουμε έναν δίσκο εκτός πλάνου».

Τον Οκτώβριο του 2020 οι RAMMSTEIN είχαν δηλώσει πως είχαν επισκεφθεί τα στούντιο La Fabrique της Νότιας Γαλλίας, ενώ ο τελευταίος, ομώνυμος δίσκος τους κυκλοφόρησε το 2019 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

This Post Has 2 Comments

  1. Vassiliki Pantazi

    Λατρεμένη μπάντα με εξαιρετικές δουλειές!!!!!
    Αυτά είναι υπέροχα νέα, ανυπομονούμε να ακούσουμε την νέα δουλειά τους!!! Κ η αλήθεια είναι ότι έχουμε υψηλές προσδοκίες!!!!
    Κ να τελειώνουμε κ με την πανδημία κ να ελπίσουμε ότι θα έρθουν για την παρουσίαση κ στην χώρα μας, στα Lives τους απλά δεν παίζονται!!!!!!

  2. Αν και δεν με εντυπωσίασαν ποτέ χωρίς να θέλω να τους υποβαθμισω σαν μουσικούς μπαίνω λοιπόν στην διαδικασία να ακούσω κάτι που δεν προτιμώ. Παρολα αυτά Σχετικά με αυτό που διάβασα στην συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ευχάριστο που η κατάσταση αυτή βοήθησε στην δημιουργικότητα με αποτέλεσμα αξιόλογες μουσικές κυκλοφορίες .

Αφήστε μια απάντηση