Οι OCEANS ανακοίνωσαν φιλανθρωπικό live-streaming συμπεριλαμβανόμενης μιας ακουστικής εκδοχής του επερχόμενου EP!

You are currently viewing Οι OCEANS ανακοίνωσαν φιλανθρωπικό live-streaming συμπεριλαμβανόμενης μιας ακουστικής εκδοχής του επερχόμενου EP!

Οι post metallers OCEANS ανακοινώνουν ένα ξεχωριστό live-streaming όπως και την κυκλοφορία του νέου τους EP “We Are Nøt Okay” στις 30 Απριλίου. Για αυτό το stream, η μπάντα συνεργάζεται με τον διάσημο συντονιστή και τον YouTuber Alex Prinz ή αλλιώς Der Dunkle Parabelritter ως οικοδεσπότες και ειδικοί καλεσμένοι τους οι Andy Dörner (CALIBAN), Lena Scissorhands (INFECTED RAIN) και Christoph Wieczorek (ANNISOKAY), οι οποίοι συμμετείχαν όλοι στα φωνητικά του επερχόμενου EP.

Το live-streaming θα ξεκινήσει στις 2 Μαΐου, 20:00 CEST στο κανάλι Twitch Der Dunkle Parabelritter. Όλες οι δωρεές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν στο γερμανικό NPO The Ocean In Your Mind, ο οποίος θα συμμετάσχει επίσης στο stream και του οποίου το έργο είναι αφιερωμένο σε όσους αγωνίζονται με την ψυχική τους υγεία. Κατά τη διάρκεια του streaming, οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν απευθείας με το συγκρότημα μέσω συνομιλίας, να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την ψυχική υγεία της μπάντας ή να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια του live-streaming, οι OCEANS θα παίξουν επίσης αποκλειστικές ακουστικές εκδοχές των τραγουδιών από το “We Are Nøt Okay” και θα αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία.

Το link στο οποίο θα συνδεθείτε για το live-streaming θα το βρείτε πατώντας εδώ.

Το EP “We Are Nøt Okay” θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου και περιέχει τέσσερα διαφορετικά τραγούδια που ασχολούνται με όλες τις πτυχές των ψυχικών ασθενειών. Κάθε κομμάτι διαθέτει έναν special καλεσμένο, προσθέτοντας έτσι το δικό του στυλ στo νεό πρότζεκτ των OCEANS.

Αφήστε μια απάντηση