Οι NOCTURNAL BLOODLUST κυκλοφόρησαν το νέο τους single “The One”.

You are currently viewing Οι NOCTURNAL BLOODLUST κυκλοφόρησαν το νέο τους single “The One”.

Οι NOCTURNAL BLOODLUST είναι ένα ιαπωνικό Metalcore/Deathcore συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Τόκιο το 2009. Την 1η Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε το νέο του single “The One”, μέσω της Maverick DC Group. Το “The One” περιγράφεται ως μια δουλειά που επιδεικνύει τις τεχνικές ικανότητες κάθε μέλους της μπάντας και σηματοδοτεί το πρώτο single με τη νέα σύνθεση του κουιντέτου: Φωνητικά – Hiro, Κιθάρα 1 – Valtz, Κιθάρα 2 – Yu-taro, Μπάσο – Masa, Ντραμς – Natsu.

Σε σύγκριση με τις περσινές κυκλοφορίες των NOCTURNAL BLOODLUST, το “The One” είναι πολύ πιο πολύπλοκο και απρόβλεπτο λόγω της ασυνήθιστης ενορχήστρωσης και των ξεχωριστών τμημάτων του. Επίσης, κυμαίνεται μεταξύ των ειδών, μεταβαίνοντας από το μελωδικό και προοδευτικό Metalcore στο συμφωνικό Death metal και αυτό με τη σειρά του στο Deathcore.

Το “The One” είναι διαθέσιμο σε κανονική και περιορισμένη έκδοση ενώ και τα δύο περιλαμβάνουν ένα CD με το ομώνυμο κομμάτι, την ορχηστρική του εκδοχή και το B-side με τίτλο “Corruption”. Επιπλέον, η περιορισμένη έκδοση είναι συσκευασμένη σε ένα τετράπτυχο digipak που περιέχει ένα DVD με την πρώτη διαδικτυακή συναυλία της μπάντας, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση