Οι MORRIGU μας παρουσιάζουν το νέο τους single “In The Shade” με την συμμετοχή του Adrian Erlandsson των AT THE GATES/THE HAUNTED.

You are currently viewing Οι MORRIGU μας παρουσιάζουν το νέο τους single “In The Shade” με την συμμετοχή του Adrian Erlandsson των AT THE GATES/THE HAUNTED.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια το νέο άλμπουμ των Ελβετών MORRIGU, με τίτλο “In Turbulence”, έχει ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου 2021. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει οχτώ τραγούδια και αποτελεί συνεργασία των MORRIGU με διάφορους μουσικούς. Αποτελεί μία μίξη των προηγούμενων άλμπουμ των Ελβετών και θα αρέσει στους οπαδούς των AMORPHIS, DARK TRANQUILLITY και EVERGREY.

Το μάστερινγκ έγινε από τον Jens Bogren (OPETH,AT THE GATES, ARCH ENEMY) ενώ το εξώφυλλο από τον Niklas Sundin (DARK TRANQUILLITY, IN FLAMES, SOILWORK). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο για το νέο single «In The Shade» στο οποίο συμμετέχει ο Adrian Erlandsson των AT THE GATES/THE HAUNTED.

This Post Has One Comment

  1. Vassiliki Pantazi

    Μίας κ ανήκω στους οπαδούς των Amorphis, Dark Tranquility k Evergrey, δεν υπήρχε περίπτωση να μη μου αρέσει αυτό το κομμάτι!!!! Πραγματικά είναι τέλειο, ανυπομονώ να ακούσω κ το άλμπουμ!!!!

Αφήστε μια απάντηση