Οι MOONSPELL ανακοίνωσαν την αντικατάσταση του ντράμερ τους, δίνοντας πληροφορίες για το νέο τους άλμπουμ!

You are currently viewing Οι MOONSPELL ανακοίνωσαν την αντικατάσταση του ντράμερ τους, δίνοντας πληροφορίες για το νέο τους άλμπουμ!

Οι MOONSPELL, μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Facebook, ανακοινωσαν την λήξη της συνεργασίας τους με τον τωρινό ντράμερ τους, Mike Gaspar και την πρόσληψη του Hugo Ribeiro στη θέση του. Επιπλέον, δώσαν πληροφορίες για την επερχόμενη κυκλοφορία τους. Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της μπάντας:

«Οι MOONSPELL δια του παρόντος ενημερώνουν πως ο Mike Gaspar δεν είναι πλέον μέλος της μπάντας μας. Οι λόγοι αυτού του διχασμού, όπως συμφωνήθηκε, θα παραμείνουν μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών. Ζητούμε να τηρηθεί πλήρως το απόρρητο.

Οι MOONSPELLμπαίνουν σε έναν νέο κύκλο, δουλεύοντας ήδη με ένα νέο ντράμερ που ονομάζεται Hugo Ribeiro (δεν σχετίζεται με την οικογένεια και με τον τραγουδιστή). Το νέο άλμπουμ, που αναφέρεται προσωρινά ως H, θα ηχογραφηθεί με παραγωγό τον Jaime Gomez Arellano (Paradise Lost, Ulver, Ghost), μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου της φετινής χρονιάς. Θα κυκλοφορήσει μέσω της Napalm Records το πρώτο εξάμηνο του 2021.
»

Αφήστε μια απάντηση