Οι METALLICA γιόρτασαν τα γενέθλια του “Master Of Puppets” με μία φοβερή εκτέλεση του “Battery”!

You are currently viewing Οι METALLICA γιόρτασαν τα γενέθλια του “Master Of Puppets” με μία φοβερή εκτέλεση του “Battery”!

Στις 3 Μαρτίου 2021 συμπληρώθηκαν τριανταπέντε χρόνια από την κυκλοφορία του αριστουργήματος των METALLICA «Master Of Puppets». Για να γιορτάσουν τα γενέθλια του εκπληκτικού τους άλμπουμ το συγκρότημα εμφανίστηκε, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στην εκπομπή «The Late Show With Stephen Colbert» και μας χάρισε μία φοβερή εκτέλεση του «Battery». Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο.

Το «Master Of Puppets» κυκλοφόρησε από την Elektra Records στις 3 Μαρτίου 1986 και έφτασε στο νούμερο 29 του Billboard 200 προκαλώντας αίσθηση με τους στίχους και τις φοβερές συνθέσεις του. Μέχρι και σήμερα αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο επιδραστικά άλμπουμ στην ιστορία του Heavy Metal, ενώ τεράστια είναι η συνεισφορά του στην διαμόρφωση του Thrash Metal ήχου. Το 2003 ανακηρύχθηκε έξι φορές πλατινένιο από την RIAA καθώς πούλησε έξι εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ είναι το πρώτο Metal άλμπουμ που επιλέχθηκε από την Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για το National Recording Registry καθώς θεωρείται πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά σημαντικό.

Αφήστε μια απάντηση