Οι LAMB OF GOD θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Omens» τον Οκτώβριο!

You are currently viewing Οι LAMB OF GOD θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Omens» τον Οκτώβριο!

Οι LAMB OF GOD θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, «Omens», στις 7 Οκτωβρίου μέσω της Epic Records. Το πρώτο single, με τίτλο «Nevermore», θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Πυκνά μυώδες, ποτισμένο με εκνευριστική κακία, με μια απαισιόδοξη ματιά απέναντι στις εσωτερικές μάχες και τις παγκόσμιες υποθέσεις, το «Omens» είναι μια οργισμένη είσοδος στον κατάλογο των LAMB OF GOD, ίσως το πιο θυμωμένο άλμπουμ της μπάντας μέχρι τώρα. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του συγκροτήματος, Josh Wilbur.

Ο τραγουδιστής D. Randall Blythe εξηγεί: «Ο κόσμος είναι τρελός και αλλάζει συνεχώς. Το ‘Omens’ είναι μια αντίδραση στην κατάσταση του κόσμου. Είναι ένας πολύ οργισμένος δίσκος….. εξαιρετικά οργισμένος.»

Ο κιθαρίστας Mark Morton προσθέτει: «Οι εσωτερικές λειτουργίες της μπάντας δεν ήταν ποτέ καλύτερες. Μπορείτε να το ακούσετε στο ‘Omens’. Μπορείς να το δεις στις εμφανίσεις μας, και αν είσαι κοντά μας για πέντε λεπτά, μπορείς να το νιώσεις.»

Παράλληλα με τα νέα, οι LAMB OF GOD ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της «The Omens Tour» περιοδείας στις Η.Π.Α., με την υποστήριξη των KILLSWITCH ENGAGE καθ’ όλη τη διάρκεια των συναυλιών. Θα τους ακολουθήσουν επίσης οι BARONESS, MOTIONLESS IN WHITE, SPIRITBOX, ANIMALS AS LEADERS, SUICIDE SILENCE και FIT FOR AN AUTOPSY σε διάφορες εμφανίσεις.

Ο Mark Morton λέει: «Δύο δεκαετίες πριν, οι LAMB OF GOD, μαζί με τους KILLSWITCH ENGAGE, ήταν μέρος ενός νέου κύματος της αμερικανικής Heavy Metal μουσικής. Η σκηνή μας εξελίχθηκε από ένα μικρό, χαλαρά συνδεδεμένο δίκτυο underground συναυλιών σε υπόγεια και αποθήκες, σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο που βοήθησε να καθοριστεί μια ολόκληρη γενιά του σύγχρονου Heavy Metal. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την ‘The Omens Tour’ περιοδεία, η οποία γιορτάζει όχι μόνο την επιμονή και τον αντίκτυπο αυτού του πρωτότυπου κινήματος, αλλά και τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία των συγκροτημάτων που επηρέασε. Το Heavy Μetal είναι ζωντανό και ακμαίο. Η ‘The Omens Tour’ περιοδεία αναδεικνύει με υπερηφάνεια το βάθος και την ποικιλομορφία της σκηνής μας. Αυτή είναι μια περιοδεία που δεν πρέπει να χάσετε.»

THE OMENS TOUR

Λίστα κομματιών:

  1. Nevermore
  2. Vanishing
  3. To The Grave
  4. Ditch
  5. Omens
  6. Gomorrah
  7. ll Designs
  8. Grayscale
  9. Denial Mechanism
  10. September Song

Αφήστε μια απάντηση