Οι IRON MAIDEN επέστρεψαν θριαμβευτικά με το νέο τους τραγούδι «The Writing On The Wall»!!

You are currently viewing Οι IRON MAIDEN επέστρεψαν θριαμβευτικά με το νέο τους τραγούδι «The Writing On The Wall»!!

Αναμονή τέλος καθώς η απάντηση στο «Belshazzar’s Feast» για το οποίο μας ιντριγκάρανε οι IRON MAIDEN εδώ και μέρες, δόθηκε σήμερα με την κυκλοφορία του νέου single των Βρετανών Heavy Metal θεών. Το συγκρότημα παρουσίασε το νέο τραγούδι «The Writing On The Wall» μέσω ενός εντυπωσιακού εικονογραφημένου βίντεο το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Ουσιαστικά μιλάμε για το νέο ψηφιακό single των IRON MAIDEN, το οποίο έρχεται ύστερα απο 6 χρόνια στουντιακής απραξίας για τους Βρετανούς. Το εξώφυλλο του single μπορείτε να το δείτε ακριβώς απο κάτω.

This Post Has 3 Comments

  1. Vassiliki Pantazi

    Άρχισαν τα όργανα… Είναι μέτριο, είναι αδιάφορο κλπ κλπ κλπ. Κλασικά, ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, αυτό έχω να πω σε όλους αυτούς!!!!
    Αναγνωρίσιμο από τις πρώτες νότες, ότι είναι Maiden, με ριφφαρες, την φωνάρα του Βρασίδα, στίχους με νόημα!!!! Με λίγα λόγια τπτ δεν του λείπει, πολύ ωραίο κομμάτι!!!!! Που όσο πιο πολλές φορές το ακούς, σου αρέσει κ πιο πολύ!!!!

  2. Jos Ros

    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕΙΝΤΕΝΙΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ…. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.. UP THE IRONS !!

  3. Kostas Kafritsas

    Ώριμη ροκιά, εξαιρετική επιλογή για teaser. Έχει ένα western/southern feeling που με κέρδισε αμέσως, σε συνδυασμό με το οπτικό του πράγματος, που μου θύμισε Mad Max. Μου άρεσε το ότι επέλεξαν ένα mid tempo κομμάτι και το υποστηρίζουν πολύ ωραία, η ροή είναι εξαιρετική, το solo τυπικό υπέροχο Maiden. Ίσως το ρεφρέν επαναλαμβάνεται αρκετά αλλά προσωπικά δε με χαλάει καθόλου.

Αφήστε μια απάντηση