Οι GARGOYL παρουσιάζουν το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο τους άλμπουμ!

You are currently viewing Οι GARGOYL παρουσιάζουν το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο τους άλμπουμ!

Οι Progressive grunge rockers GARGOYL, με τον Dave Davidson (REVOCATION) στις κιθάρες και τον Luke Roberts (AYAHUASCA) στις κιθάρες και τα φωνητικά, κυκλοφορούν το πρώτο τραγούδι από το ομώνυμο τους άλμπουμ! Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του full-length άλμπουμ στις 9 Οκτωβρίου 2020 με τη Season of Mist.

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Luke Roberts σχολιάζει για το τραγούδι: «Αυτό το κομμάτι δε θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Υπάρχει ένα υπόβαθρο άγχους και κατάθλιψης που κυριαρχεί στην κοινωνία μας. Θα πρότεινα να δούμε αυτά τα συναισθήματα μέσα μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, αντί να τα βγάζουμε ο ένας πάνω στον άλλο προσπαθώντας να κρυφτούμε από όλους μας τους περισπασμούς».

Οι GARGOYL είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το άλμπουμ με τα 11 τραγούδια είναι progressive, ατμοσφαιρικό, βαρύ, τεχνικό και avant garde. Ένα μίγμα προκλητικό. Είναι η ομορφιά, αλλά και ο σκοπός αυτού του project.

Ως αποτέλεσμα, το παρθενικό άλμπουμ των GARGOYL ταλαντεύεται με επιτυχία μεταξύ των νευρικών, συναισθηματικών τμημάτων και του progressive, Goth-tinged hard rock. Οι Davidson και Roberts δημιούργησαν κάτι, που δε μπορεί να τυποποιηθεί.

Αφήστε μια απάντηση