Οι ENSLAVED ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ!

You are currently viewing Οι ENSLAVED ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ!

Οι Νορβηγοί avant-garde metallers ENSLAVED μπήκαν στο στούντιο και ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020 μέσω της Nuclear Blast.

O κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Ivar Bjørnson, δήλωσε:

Οι μέρες γίνονται όλο και πιο σκοτεινές στο βόρειο ημισφαίριο και το Μπέργκεν είναι καλυμμένο από παγετό. Αυτό είναι το σκηνικό καθώς έχουμε εισέλθει στο στούντιο για να ηχογραφήσουμε το νέο ENSLAVED άλμπουμ. Από το τελευταίο μας άλμπουμ, έχουμε ένα νέο ‘ ντράμερ’, σε εισαγωγικά, δεδομένου ότι είναι μαζί μας στο παρασκήνιο για περισσότερο από μια δεκαετία. Μαζί με μένα (Ivar Bjørnson και Grutle Kjellson) αποτελεί την ομάδα παραγωγής, για το νέο άλμπουμ – και όπως και παλιότερα, θα ηχογραφήσουμε στο Duper Studio στο Μπέργκεν. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε τα βουνά ανατολικά προς το Fascination Street όπου ο Jens Bogren θα κάνει τη μίξη.

 Το νέο υλικό είναι αρκετά δυνατό και έχει την ταυτότητα των ENSLAVED. Και τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, είναι αφοσιωμένα δίνοντας και τις ψυχές τους στην προετοιμασία του νέου δίσκου’.

Αφήστε μια απάντηση