Οι Cult Death Metallers PESSIMIST ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ.

You are currently viewing Οι Cult Death Metallers PESSIMIST ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ.

Οι Αμερικάνοι Blackened Death Metallers PESSIMIST (στους οποίους συμμετέχει και ο Kelly McLauchlin των POSSESSED), ξεκίνησαν να ηχογραφούν το νέο τους δίσκο στα Black Attack Studios του Λος Άντζελες. Το νέο, πέμπτο άλμπουμ στην καριέρας τους, θα έχει τίτλο «Keys To The Underworld» και θα αποτελεί το πρώτο μετά από δεκαεννέα χρόνια. Επίσης στα τύμπανα συμμετέχει και ο Tim Yeung (I AM MORBID, DIVINE HERESY, HATE ETERNAL, etc.).

Το αρχικό μέλος και κιθαρίστας των PESSIMIST Kelly McLauchlin, δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι να δουλεύουμε με ένα φοβερό ντράμερ όπως o Tim Yeung, τον οποίο θα θυμάστε από τους MORBID ANGEL και HATE ETERNAL, με τον οποίο παίζουμε και στους I AM MORBID. Είμαστε σίγουροι ότι ο τρόπος που παίζει ο Tim θα εκτοξεύσει το επερχόμενο μας άλμπουμ σε νέα επίπεδο, το νέο άλμπουμ θα αξίζει την αναμονή».

Tο συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης ότι θα επανεκδώσει, για πρώτη φορά σε βινύλιο, και τα τρία του άλμπουμ με bonus υλικό όπως τραγούδια, φωτογραφίες και νέο artwork. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίες είναι οι εξής, «Cult of Initiated» (14 Μαΐου 2021), «Blood for the Gods»( 11 Ιουνίου 2021) και «Slaughtering the Faithful» (16 Ιουλίου 2021).
Ακολουθεί ένα βίντεο τρέιλερ αναφορικά με τις επανεκδόσεις.

Αφήστε μια απάντηση