Οι AVENUE ARMY κυκλοφορούν Video για το νέο τους Single “Making Or Breaking Us”

You are currently viewing Οι AVENUE ARMY κυκλοφορούν  Video για το νέο τους Single “Making Or Breaking Us”

Οι AVENUE ARMY, η μπάντα από το Los Angeles της Νότιας Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν την πρεμιέρα του νέου τους μουσικού βίντεο για το τελευταίο τους single “Making Or Braking Us”. Η τετραμελής alt-rock μπάντα που αποτελείται από τους Max Bergstrom, Vaughn Esparza, Drew Smith, και Jack Owens, κυκλοφόρησε αυτό το single B-side τραγούδι στα τέλη του Μαρτίου 2020, με την εταιρεία Cleopatra Records.

Αποφεύγοντας τον παραδοσιακό τους pop/modern rock ήχο, ο Μαξ δημιούργησε αυτή τη γλυκιά μίξη που συνδυάζει χιπ χοπ και ροκ. «Ήμουν μεγάλος θαυμαστής της χιπ χοπ σε όλη μου τη ζωή, οπότε αυτό ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω» εξηγεί ο Bergstrom. Η έως τώρα αποδοχή είναι θετική αναφέρει το συγκρότημα και ειπώθηκε ότι αυτό το κομμάτι δείχνει μια νέα πλευρά στο τι μπορούν να κάνουν. Συνεχίζουν να ωθούν τα όρια και να συγχωνεύουν διαφορετικά στυλ μουσικής σε ένα συνεκτικό τελικό προϊόν.

Το “Making or Breaking US” έκανε το ντεμπούτο του την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 και είναι διαθέσιμο στους λογαριασμούς της μπάντας σε Facebook και Instagram.

Αφήστε μια απάντηση