Οι ARMORED SAINT κυκλοφορούν βίντεο και digital single για το “Isolation” (Live from Isolation)!

You are currently viewing Οι ARMORED SAINT κυκλοφορούν βίντεο και digital single για το “Isolation” (Live from Isolation)!

Την 1η Μαΐου οι ARMORED SAINT κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το ψηφιακό τους single “Isolation (Live From Isolation)”, μια ζωντανή επανηχογράφηση για το κλασσικό τραγούδι “Isolation”, το οποίο εμφανίστηκε στο Raising Fear to 1987. Αυτή η νέα εκτέλεση ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε τον Απρίλιο του 2020 την ώρα που όλα τα μέλη του συγκροτήματος βρισκόταν σε καραντίνα στα σπίτια τους στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Ο μπασίστας Joey Vera σχολιάζει: «Όπως όλοι αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε δεδομένης της περίστασης. Έτσι αποφασίσαμε να διασκεδάσουμε λίγο με ένα από τα παλιότερα τραγούδια μας. Είχε πλάκα να παίζεις με μια ξεγυμνωμένη εκδοχή του “Isolation” – κυριολεκτικά και μεταφορικά, απλά ταίριαζε στις μέρες μας. Μείνετε όλοι ασφαλείς και απολαύστε την «απομόνωση» σας.

Ο frontman John Nush σχολιάζει: «Σε αυτές τις ακραίες θλιβερές καταστάσεις, αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε (από μακριά όμως) και να ξαναεπισκευτούμε το τραγούδι “Isolation” από το δίσκο “Raising Fear” του 1987. Είχε πλάκα.

Οι ARMORED SAINT μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις εργασίες για το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ τους, που θα κυκλοφορήσει το 2020 από τη Metal Blade Records.  O John Bush λέει: «Είμαστε υπερευχαριστημένοι με την ολοκλήρωση του νέου μας δίσκου». Νιώθουμε ότι η συγγραφή έχει κάνει ακόμα ένα τεράστιο βήμα.

Ο Joey Vera συμπληρώνει: «Είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι αυτή τη στιγμή, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο δίσκο μας στο mastering stage. Πραγματικά προσπαθήσαμε να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας και με τη συγγραφή τραγουδιών και με την εκτέλεση και τα αποτελέσματα είναι κάτι που συζητάμε με μεγάλο καμάρι».

Αφήστε μια απάντηση