Οι APOCALYPTICA κάνουν πρεμιέρα στο νέο τους τραγούδι με τίτλο “Live Or Die” (συμμετέχει ο Joakim Brodén των SABATON).

You are currently viewing Οι APOCALYPTICA κάνουν πρεμιέρα στο νέο τους τραγούδι με τίτλο “Live Or Die” (συμμετέχει ο Joakim Brodén των SABATON).

Σήμερα, οι πολύ-πλατινένιοι cello-rockers, APOCALYPTICA, κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι και video clip για το “Live or die (featuring Joakim Brodén)” (Silver Lining Music). Το τραγούδι, το οποίο υπερηφανεύεται ότι είναι ένας από τους πιο δυναμικούς συνδυασμούς στο heavy metal – η συναρπαστική μουσική των APOCALYPTICA και τα εμβληματικά φωνητικά του Joakim Brodén των SABATON- είναι μία κραυγή για τη βεβήλωση του πλανήτη μας. Το “Live or die” το έγραψαν οι APOCALYPTICA και ηχογραφήθηκε στη Φιλανδία σε παραγωγή του γκρουπ και του Martin Hansen (SCORPIONS). Το video clip γυρίστηκε στο Βερολίνο στις 25 Ιανουαρίου και τη σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Ville Juurikkala.

Οι APOCALYPTICA και οι SABATON, έχουν μία καινούργια αλλά αξιοσημείωτη ιστορία συνεργασίας. Πολύ πρόσφατα, τα δύο συγκροτήματα ηχογράφησαν μία εκδοχή του τραγουδιού των SABATON “Angels calling”, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019, με τη συνοδεία ενός video clip. Επιπλέον, οι APOCALYPTICA ήταν special guests στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των SABATON, που πέρασε από 15 χώρες και κάθε βράδυ συνόδευαν τους SABATON σε έξι τραγούδια.

Αφήστε μια απάντηση