Οι πρώην τραγουδιστές των IRON MAIDEN Paul DiAnno και Blaze Bayley, καθώς και ο δημιουργός του “Eddie” Derek Riggs πρόκειται να ενταχθούν στο Metal Hall Of Fame!

You are currently viewing Οι πρώην τραγουδιστές των IRON MAIDEN Paul DiAnno και Blaze Bayley, καθώς και ο δημιουργός του “Eddie” Derek Riggs πρόκειται να ενταχθούν στο Metal Hall Of Fame!

Το Metal Hall of Fame ανακοίνωσε την εισαγωγή βασικών μελών της οικογένειας και της ιστορίας των IRON MAIDEN στις τάξεις του. Του αρχικού τραγουδιστή των IRON MAIDEN Paul Di’Anno, του Blaze Bayley και του δημιουργού του “Eddie” Derek Riggs.

Ο Paul Di’Anno έγραψε και τραγούδησε στα δύο πρώτα θρυλικά άλμπουμ των MAIDEN. Θεωρούνται ακόμη από πολλούς οπαδούς του Θηρίου ως από τα πιο αγαπημένα τους.

Ο Blaze Bayley προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή των MAIDEN Bruce Dickinson στη δεκαετία του 1990. Ο Bayley έγραψε και τραγούδησε για τους IRON MAIDEN για 5 χρόνια και ηχογράφησε δύο άλμπουμ με το συγκρότημα. Τραγούδια της εποχής του Blaze εξακολουθούν να αποτελούν βασικά τραγούδια στις συναυλίες του συγκροτήματος μέχρι σήμερα.

Ο Derek Riggs είναι η ιδιοφυΐα πίσω από τα εξώφυλλα των IRON MAIDEN. Δημιούργησε τον εικονικό χαρακτήρα “Eddie”, μια από τις πιο αγαπημένες μασκότ στην ιστορία του Heavy Metal.

Αφήστε μια απάντηση