Οι Ιταλοί εκπρόσωποι του Heavy Metal “AIRBORNE” υπογράφουν νέα συμφωνία με την εταιρεία Fighter Records και αποκαλύπτουν το πρώτο single και εξώφυλλο!

You are currently viewing Οι Ιταλοί εκπρόσωποι του Heavy Metal “AIRBORNE” υπογράφουν νέα συμφωνία με την εταιρεία Fighter Records και αποκαλύπτουν το πρώτο single και εξώφυλλο!

Οι βετεράνοι του Heavy Metal “AIRBORNE” μόλις υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με την Fighter Records για την κυκλοφορία του 6ου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ με τίτλο “Lizard Secrets: Part Two – Age of Wonder”, το οποίο είναι μέρος μιας τριλογίας και θα βγει στο φως στις 10 Δεκεμβρίου 2020 σε cd.

To “Lizard Secrets: Part Two – Age of Wonder” είναι το 6ο στουντιακό άλμπουμ και είναι το δεύτερο μέρος μιας τριλογίας. Αυτή η δουλειά, παρότι ακολουθεί το παραδοσιακό στυλ του συγκροτήματος που αναμειγνύει το παραδοσιακό Heavy Metal με Power Metal, όσο το δυνατόν πιο ποικίλες και δυναμικές συνθέσεις και είναι χωρίς αμφιβολία μια εκπληκτική δουλειά που κανένας οπαδός αυτών των στυλ δεν πρέπει να χάσει.

Αφήστε μια απάντηση