Νέο προσωπικό άλμπουμ ανακοίνωσε ο Adrian Smith των IRON MAIDEN, σε συνεργασία με τον Richie Kotzen!

You are currently viewing Νέο προσωπικό άλμπουμ ανακοίνωσε ο Adrian Smith των IRON MAIDEN, σε συνεργασία με τον Richie Kotzen!

Την συνεργασία του με τον Richie Kotzen για την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ ανακοίνωσε ο Adrian Smith, κιθαρίστας των IRON MAIDEN.

Το νέο αυτό άλμπουμ θα ονομάζεται “Taking My Chances” και οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν το εξώφυλλο του καθώς και ένα βίντεο για το ομώνυμο πρώτο σινγκλ του, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

This Post Has 2 Comments

  1. Yiannis Tziallas

    Το κομμάτι είναι καταπληκτικό και πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε όταν από τη μια έχεις τον θρύλο της μεγαλύτερης Heavy Metal μπαντας του πλανήτη, υπεύθυνο τουλάχιστον για τις μισές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κι από την άλλη έναν άνθρωπο που έχει εξερευνήσει την κιθάρα όχι μόνο ως όργανο αλλά και ως ήχο όσο λίγοι. Έχει groove, είναι pure hard rock με ωραία σόλι κι έξυπνο hook. Ανυπομονώ για την κυκλοφορία του άλμπουμ.

  2. Vassiliki Pantazi

    Απλά υπέροχο κομμάτι, απο δυο πολυ αγαπημένους καλλιτέχνες!!! Πολυ έξυπνη επιλογή να μας δειξουν με αυτό την νέα δουλειά τους, μας ανοιξαν την όρεξη για πιο πολλα!!!!

Αφήστε μια απάντηση