Η BRUTAL BALLET παρουσιάζει το “Oriental Symphony”, ένα metal μπαλέτο με μουσική από τους GYZE.

You are currently viewing Η BRUTAL BALLET παρουσιάζει το “Oriental Symphony”, ένα metal μπαλέτο με μουσική από τους GYZE.
The pond is famous tourist spot in Biei,Hokkaido.

Η BRUTAL BALLET, η μοναδική εταιρεία metal μπαλέτου στην Ευρώπη επέστρεψε με το νέο τους έργο, Oriental Symphony!

Η παράσταση εξερευνά σύγχρονες και παραδοσιακές πτυχές του ιαπωνικού πολιτισμού μέσω της χάρης και της
θηλυκότητας του μπαλέτου, σε αντίθεση με τον ισχυρό ήχο του metal, όπως αυτός παρουσιάζεται εξ ολοκλήρου στη συναρπαστική μουσική του ιαπωνικού metal συγκροτήματος, GYZE.

Αυτή είναι η πρώτη παράσταση με την πλήρη συμμετοχή μπαλαρίνων σε πάνω από δέκα χρόνια, από το ντεμπούτο του Dethballet στην Αυστραλία το 2009. Από τότε που μετακόμισε στη Βόρεια Ιρλανδία το 2015, το BRUTAL BALLET έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις, όπως ως τακτικός επισκέπτης στο Titancon , καθώς και στα αποκριάτικα Φεστιβάλ Uma Obscura, Alternativfesten και Shockholm στη Σουηδία από το 2018.

Η ιδρυτής και σκηνοθέτης Bridie Mayfield έχει επίσης περάσει τα τελευταία 7 χρόνια δουλεύοντας για το διάσημο τμήμα Extras της Βόρειας Ιρλανδίας και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές όπως το Line of Duty, οι Season 1 και 2 του Krypton, το Game of Thrones και μπορεί να εμφανιστεί στο επερχόμενο έπος του Robert Eggers “Viking, The Northman”, μαζί με την Anya Taylor Joy και τον Alexander Skårsgard.

Το “Oriental Symphony” έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας τον Νοέμβριο του 2021, εάν το επιτρέψουν οι περιορισμοί του Covid 19.

Αφήστε μια απάντηση