Ελληνικό HEAVY METAL εναντίον Κορονοϊού!!!

You are currently viewing Ελληνικό HEAVY METAL εναντίον Κορονοϊού!!!

28 καλλιτέχνες της Ελληνικής Heavy Metal σκηνής, ένωσαν τις δυνάμεις τους, διασκευάζοντας το  “Future World” των PRETTY MAIDS από τα σπίτια τους! Ιθύνων νους πίσω από αυτή την κίνηση είναι ο Δημοσθένης Κωστόπουλος των ACID DEATH, του οποίου τα λόγια ακολουθούν…

“Υπάρχει μια αρχαία φράση που λέει το εξής ‘αργία μήτηρ πάσης κακιάς’  Μόνο που στην προκείμενη περίπτωση  μιλάνε για κάτι καλό

 Η όλη ιδέα προέκυψε ένα πρωινό ξαφνικά, εν μέσω κορονοιου. Χωρίς πολύ σκέψη παίρνω τηλ τον Σάββα και του λέω την ιδέα. Μπορείς να βοηθήσεις στην μίξη του ήχου και εγώ να ασχοληθώ με την οργάνωση του κόσμου, και το βίντεο? Μέσα!!! Έτσι και αλλιώς όλη μέρα μέσα στο studio μου την βγάζω, μου απαντάει. Ύστερα ξεκινάνε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα στους απανταχού  φίλους-μουσικούς ανά την Ελλάδα. Ναι, μέσα, γουστάρω, γαμώ, ήταν μερικές  από τις  απαντήσεις .

Επόμενο βήμα, να δώσω τις σχετικές οδηγίες  όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι του πράγματος. Ένα  πλάνο  από το κινητό και ήχος από μια  κάρτα ήχου, όσο καλύτερα γίνετε, στο συγκεκριμένο σημείο που θα σας πω. Επόμενο βήμα, το στήσιμο του τραγουδιού στο προσωπικό  μου home studio. Δεν πρέπει να ξεφύγω πολύ από την αρχική εκτέλεση, αλλά να βάλω και ένα trademark δικό μου, σκέφτηκα.Πιάνω κιθάρα και ξεκινάω το στήσιμο. Μετά η μοιρασιά του τραγουδιού σε όλους, για να μπορέσουν να πατήσουν επάνω και να γράψουν. Το κινητό και το messenger να παίρνουν φωτιά για να γίνουν οι κατάλληλες εξηγήσεις στους μουσικούς. Ακολούθησε η συγκέντρωση του υλικού από όλους και ένα post production από μένα για να έχω μια εικόνα που βαδίζουμε. Μόλις είδα ότι όλα είναι Οκ, αρχίζω και στέλνω τα ηχητικά μερη στον Σάββα και εγώ ασχολούμαι με εικόνα.

Ύστερα από πολλές πολλές ώρες και ξενύχτι, ιδού το αποτέλεσμα.Για μένα προσωπικά, η όλη ιδέα αυτού του project είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω και συνοψίζετε στο εξής:

‘Ακόμα μπροστά και στα μεγαλυτερα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν, η ανάγκη για  επικοινωνία με τους ανθρώπους δεν διακόπτεται   και η δίψα για δημιουργία μουσικής δεν σταματάει ‘.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους αυτούς που έβαλαν την πινελιά τους στο τραγούδι και βέβαια τους φίλους και αδερφούς Σάκη Αναστασιαδη, Σάββα Μπετινη και Ναντια Βλαχόπουλος, που με στήριξαν με τον τρόπο τους σε αυτή την προσπάθεια.”

Συμμετέχοντες:

Μπαμπης Τσολακης
Κωστας Αλεξάκης
Ανδρέας Τάσος Κροκοδειλος
Τάσος Λαζαρης
Στέλιος Βεντας
Ναντια Βλαχοπουλου
Μαρία Γαλιατσου
Αλεξία χριστοπουλου
Διονισης Χριστιδουλατος
Θωμάς Τραμπουρας
Θωμάς Γισδακης
Φώτης Βεναρδος 
Μίλτος Τζαλαγιαννης
Βασίλης Σουλας Courier
Βασίλης Ζομπολας Ηλίας Λογγινιδης
Δημήτρης Πατσουρης
Δημήτρης Χαρισης
Μάριος Ηλιόπουλος
Κωστας Κρικος
Μανώλης Τσιγγος
Κωστας Κοσκινας
Σάββας Μπετινης
Θέμης Κατσιμηχας
Σάκης Αναστασιαδης
Γιάννης Αναγνώστου
Δημοσθένης (Denis) Κωστοπουλος

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ THE GALLERY TEAM!!1

This Post Has 2 Comments

  1. Vassiliki Pantazi

    Μπράβο σε όλους!!!!! Τελεία κίνηση!!!!! Φανταστικό αποτέλεσμα!!!!!Σας υπερευχαριστουμε !!!!!Stay safe and metal!!!!!

  2. Vassiliki Pantazi

    Ααάαααχ ξέχασα να πω το κυριότερο…..ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΎΟΥΜΕ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση