Διαγωνισμός THE GALLERY: Woodify Art – Ο Chuck Schuldiner και τα λογότυπα SEPULTURA & VENOM σε ξύλο!

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY: Woodify Art – Ο Chuck Schuldiner και τα λογότυπα SEPULTURA & VENOM σε ξύλο!

Τρία ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ και ΟΜΟΡΦΑ δώρο φτιαγμένα στο χέρι, προστίθεται στους φετινούς Χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς του THEGALLERY.GR! Πρόκειται για τον Chuck Schuldiner των DEATH, σκαλισμένο με την τεχνική της πυρογραφίας πάνω σε ξύλο διαστάσεων 30 x 45 εκ. και πάχους 6 χιλ. απο τον φίλο της σελίδας Κωνσταντίνο Σερασίδη.

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος έφτιαξε με την ίδια τεχνική τα λογότυπα των SEPULTURA κια VENOM σκαλισμένο με την τεχνική της πυρογραφίας πάνω σε ξύλο διαστάσεων 13,5 X 19,5 εκ. και πάχους 10 χιλ.

Ο Κωνσταντίνος ασχολείται επαγγελματικά με αυτή την τέχνη και κατανάλωσε αρκετές ώρες για να δημιουργήσει τα συγκεκριμένα σκαλιστά/ζωγραφιστά έργά πάνω σε ξύλο. Για να μπείτε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε “like” στην σελίδα WOODIFY ART στο Facebook που θα την βρείτε ΕΔΩ. Τα “likes” θα καταμετρηθούν και όλα τα ονόματα θα μπουν σε κλήρωση, έτσι ώστε με το νέο έτος να βγουν οι νικητές

Οτιδήποτε σχετικό επιθυμείτε να δημιουργήσετε σε ξύλινη επιφάνεια για την προσωπική σας συλλογή, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ WOODIFY ART! Ειπλέον μπορείτε να δείτε αρκετά απο τα έργα του Κωνσταντίνου στην σελίδα του WOODIFY ART στο INSTAGRAM.

Ακολουθούν δυο βίντεο, ενα απο την διαδικασία δημιουργίας του εν λόγω έργου και ένα απο το τελικό αποτέλεσμα!

Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο σου!

This Post Has One Comment

  1. Vassiliki Pantazi

    Εξαιρετική δουλειά!!!!
    Το θέλω οσο τίποτα, αλλά εύχομαι καλη επιτυχία σε όλους!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο για την υπέροχη προσφορά του κ τον πρόεδρο μας Αλεξ που έφτιαξε αυτον τον διαγωνισμό!!!!

Αφήστε μια απάντηση