Διαγωνισμός THE GALLERY: Tattoo The Planet! (09/03/2020)

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY: Tattoo The Planet! (09/03/2020)

Το THE GALLERY σε συνεργασία με το DIRTY DEEDS Tattoo (έδρα θεσσαλονίκη) διοργανώνουν διαγωνισμό “τατουάζ” και προσφέρουν ενα τατουάζ αξίας 80 ευρώ!!! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στην εξής ερώτηση:

«Ποιό λογότυπο μπάντας θα κάνατε Τατουαζ πάνω σας, σε ποιο σημείο και για ποιον λόγο»;

Οι απαντήσεις σας θα γίνονται δεκτές εως την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, στις 20:20 μ.μ. Στέλνετε τις απαντήσεις σας στο μεϊλ του περιοδικού (info@thegallery.gr) βάζοντας ως τίτλο «Διαγωνισμος Τατουάζ» και το ονοματεπώνυμό σας (αν θέλετε βάζετε και όνομα στο facebook για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας πιο εύκολα). Ο νικητής θα βγει ύστερα από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στην σελίδα μας εδώ αλλά και στο γκρουπ THE GALLERY στο facebook, κερδίζοντας ενα τατουάζ της επιλογης του, αξίας 80 ευρώ!!

Ευχαριστούμε το DIRTY DEEDS Tattoo και τον Αντρέα «DirtyDeeds» για την ευγενική του προσφορά! Μπορείτε να πάρετε μια γεύση απο την δουλειά των παιδιών στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.facebook.com/DirtyDeedsTattoos/

Υγ. Υποσημείωση πως η έδρα του DIRTY DEEDS Tattoo βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, συνεπώς όποιος κερδίσει και ζει σε άλλο μέρος, θα πρέπει να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να κάνει το τατουάζ.

Αφήστε μια απάντηση