Αποχώρησε από τους DARK TRANQUILLITY ο κιθαρίστας Niklas Sundin!!

You are currently viewing Αποχώρησε από τους DARK TRANQUILLITY ο κιθαρίστας Niklas Sundin!!

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των DARK TRANQUILLITY Niklas Sundin ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το συγκρότημα. Να σημειώσουμε ότι ο Sundlin εδώ και 4 χρόνια δεν ακολουθούσε τους DARK TRANQUILLITY στις περιοδείες τους, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Ο Sundin στην ανακοίνωση την οποία ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα του συγκροτήματος σήμερα, ανέφερε ότι τώρα είναι η κατάληλη στιγμή να αποχωρήσει από το συγκρότημα και ότι είναι ευγνώμων για όλα αυτά που κατάφερε με τους DARK TRANQUILITY τα τελευταία 30 χρόνια. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση:

“Όπως κάποιοι ξέρετε σταμάτησα να παίζω με τους DARK TRANQUILITY από το 2016, με σκοπό να αφοσιωθώ στην οικογενειακή ζωή. Έχοντας ολοκληρωθεί ο κύκλος της περιοδείας “Atoma” και το νέο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, είναι η σωστή στιγμή να ανακοινώσω επίσημα την αποχώρηση μου από τη μπάντα. 

Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τις εμπειρίες που μου προσέφεραν τα τελευταία 30 χρόνια. Δημιουργήσαμε τους DARK TRANQUILITY ως έφηβοι χωρίς καθόλου μουσικές γνώσεις και με κάποιον τρόπο τα τραγούδια μας μας ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο, βοήθησαν να καθιερωθεί μια νέα υποκατηγορία μέταλ, μας έφεραν πολλές υποψηφιότητες βραβείων Grammy και –κυρίως– είχαν μια θετική επίδραση στην αλλαγή τρόπου ζωής σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι εξαιρετικά τιμητικό και πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να περιμένουν.

Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι πάντα απολάμβανα την δαδικασία της δημιουργίας περισσότερο από την εμφάνιση σε μία μπάντα, και οι απαιτούμενες εκτενείς περιοδείες μας έκαναν να έχουμε μια ύφεση σε κάθε άλμπουμ. Η μπάντα και οι θαυμαστές της δικαιούνται μέλη που να θέλουν να βρίσκονται στο δρόμο όσο περισσότερο γίνεται, για να διατηρούν τη ορμή, οπότε γι’ αυτό το λόγο προτιμώ να κάνω στην άκρη και να οργανώσω τη μουσική μου δημιουργικότητα σε άλλους τομείς. Θα περιλαμβάνομαι εμφανώς πλάι στους DARK TRANQUILITY και δουλεύω την εικόνα του εξωφύλλου του επόμενου άλμπουμ αυτό το διάστημα.

Στέλνω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς στα παιδία από τη μπάντα, το απίστευτο συνεργείο και φυσικά σε όλους όσοι μας στήριξαν τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Όσο για τις μελλοντικές μου μουσικές προσπάθειες, το ηλεκτρονικό πρότζεκτ Mitochondrial Sun κυκλοφόρησε το παρθενικό του άλμπουμ τον προηγούμενο μήνα και υπάρχουν διάφορα άλλα πρότζεκτς και συνεργασίες (και μέταλ και μη-μέταλ) στα σκαριά. Προχωράμε!

Niklas”

Αφήστε μια απάντηση