CARCASS: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού!

You are currently viewing CARCASS: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού!

Οι Βρετανοί θρύλοι του Death/Grind, CARCASS, είχαν ανακοινώσει ότι στις 8 Αυγούστου θα κυκλοφορούσαν μέσω της Nuclear Blast το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Torn Arteries». Η δραματική όμως κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως, με την επιδημία του κορωνοϊού, αναγκάζει την μπάντα να αλλάξει τα σχέδια της και να καθυστερήσει την κυκλοφορία του «Torn Arteries». Η μπάντα δήλωσε τα εξής:

«Δεν υπάρχει η περίπτωση να κυκλοφορήσουμε το νέο μας άλμπουμ τον Άυγουστο, καθώς η επιδημία του κορωνοϊού έχει αναγκάσει τις επιχειρήσεις που παράγουν cd και βινύλια να είναι κλειστές, ενώ παράλληλα οι εταιρείες διανομής έχουν μπει «στον πάγο». Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να προσέχετε τους εαυτούς σας. θα δούμε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα τους επόμενους μήνες και θα κυκλοφορήσουμε το δίσκο όταν επιτρέψουμε όλοι στην κανονικότητα. Μέχρι τότε απολαύστε το -Under The Scalpel Blade- που κυκλοφορήσαμε πριν λίγους μήνες».

Αφήστε μια απάντηση