Ακυρώθηκε η επερχόμενη Ευρωπαική περιοδεία των MACHINE HEAD και οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα!!!

You are currently viewing Ακυρώθηκε η επερχόμενη Ευρωπαική περιοδεία των MACHINE HEAD και οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα!!!

Οι MACHINE HEAD ανακοίνωσαν οτι η επερχόμενη Ευρωπαική τους περιοδεία ακυρώνεται λόγω της κατάσταστης που επικρατεί με τον COVID-19 και δεν θα ανακοινώσουν νέες ημερομηνίες για τις συγκεκριμένες συναυλίες. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση των διοργανωτών για την ακύρωση των συναυλιών του συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας των Machine Head δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19.
Ως φυσικό επακόλουθο, οι συναυλίες του συγκροτήματος που ήταν προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα (Piraeus Academy) και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory Of Sound) ακυρώνονται.

Διαδικασία εξαργύρωσης εισιτηρίων:

  1. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr και tickets.public.gr, το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί αυτομάτως στην κάρτα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.
  2. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν με μετρητά από το εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα 10564) ή τα καταστήματα Public, η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο κατάστημα που πραγματοποιήθηκε η αγορά τους από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.
  3. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα Αθήνας No Remorse Records και Sirens Records, η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα 10564) από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.
  4. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα Θεσσαλονίκης Dizzy Dolls και Cafe Bar Διώροφον, η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο Cafe Bar Διώροφον (Κερασούντος 81, Καλαμαριά 55131) από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Σημείωση: η χρέωση υπηρεσίας δεν επιστρέφεται, καθώς έχει παρασχεθεί στην αγορά.

Αφήστε μια απάντηση