Ο manager των SLAYER Rick Sales δηλώνει ότι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία δε σημαίνει το τέλος του συγκροτήματος!!

You are currently viewing Ο manager των SLAYER Rick Sales δηλώνει ότι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία δε σημαίνει το τέλος του συγκροτήματος!!

Ο μάνατζερ των SLAYER, Rick Sales σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε τα εξής αναφορικά με την απόφαση της μπάντας να ξεκινήσει την αποχαιρετιστήρια της περιοδεία:

‘Υπάρχουν μερικά πράγματα που αφορούν τους SLAYER και συνεχίζονται. Καταλαβαίνω απόλυτα την απόφαση να σταματήσουν να περιοδεύουν. Αυτό όμως δε σημαίνει το τέλος της μπάντας. Απλά, σταματούν τις περιοδείες. Θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο αποσύρονται ενώ ακόμα βρίσκονται στην κορυφή. Από αυτή την άποψη το κατανοώ και έκαναν τη σωστή επιλογή. Είμαι πού τυχερός που δουλεύω μαζί τους και είναι και φίλοι μου. Είμαστε μαζί σαν ομάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό και νιώθω περήφανος που συμμετέχω σ’όλο αυτό.’ 

Η Kristen Mulderig, η οποία εργάζεται στην Rick Sales Entertainment Group, δήλωσε πρόσφατα ότι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που αφορούν τους SLAYER, ακόμα και μετά τη διακοπή της λειτουργίας της μπάντας.

‘Είμαστε σε μια κατάσταση όπου θα διαχειριστούμε την κληρονομιά τους’, δήλωσε η Mulderig, πράγμα πολύ σημαντικό, παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ηχογραφήσουν δίσκους ή να βγουν στο δρόμο. Εξακολουθούν να έχουν τους χορηγούς τους, υπάρχει ακόμα το merch και το κομμάτι που αφορά τα εμπορικά σήματα και ποιος ξέρει; Ίσως να έρχεται κάποιο event που βασίζεται στους SLAYER Αυτά είναι όλα τα πράγματα που σκεφτόμαστε και συζητάμε. Οι SLAYER θα συνεχίσουν να υπάρχουν, οπωσδήποτε.

Το συγκρότημα θα ολοκληρώσει την τελική του περιοδεία με δύο συναυλίες στο Forum του Λος Άντζελες.

Αφήστε μια απάντηση