Οι Thrashers VIO-LENCE ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του EP «Let The World Burn».

You are currently viewing Οι Thrashers VIO-LENCE ανακοίνωσαν  την κυκλοφορία του EP «Let The World Burn».

Οι επανασυνδεδεμένοι Thrash Metallers VIO-LENCE αποκάλυψαν πως στις αρχές του 2022 θα κυκλοφορήσουν, μετά από τριάντα χρόνια και μέσω της Metal Blade Records , ένα νέο EP με τίτλο «Let The World Burn». Η επερχόμενη κυκλοφορία ηχογραφήθηκε στα Trident Studios στην Καλιφόρνια με παραγωγό τον Juan Urteaga, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους TESTAMENT, MACHINE HEAD και EXODUS.

Ο τραγουδιστής της μπάντας Sean Killian δήλωσε: « Την ζωή πρέπει να την ζεις και κατά την διάρκεια της να δημιουργείς αναμνήσεις για εσένα και για τους ανθρώπους που μοιράζεσαι τον χρόνο μαζί τους. Για 33 χρόνια ο δίσκος «Eternal Nightmare» δημιουργούσε αναμνήσεις για τους οπαδούς σε όλο τον πλανήτη. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις το 2021 και οι VIO-LENCE το έκαναν για εμένα και ελπίζω και για εσάς. Αυτή η ανάσταση ξεκίνησε το 2019 με ένα απλό γραπτό μήνυμα το οποίο έλεγε ας κάνουμε μία συναυλία και τώρα έχουμε έτοιμα πέντε τραγούδια για τα οποία είμαι πολύ περήφανος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που συνέβαλαν σε αυτό και ιδιαιτέρως την Metal Blade Records που μας έδωσε την ευκαιρία να ανατινάξουμε τα μυαλά σας!»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο βίντεο για την διασκευή των VIO-LENCE στο “California Über Alles” των DEAD KENNEDYS.

Αφήστε μια απάντηση